Espanyol

Futbol

Primera divisió

“L'Atlético és l'equip que millor coopera del món”

Pròxim rival. L'entrenador blanc-i-blau tornarà al Calderón per primer cop des que va deixar l'equip madrileny i elogia la tasca de Simeone

Quique Sánchez Flores viurà demà un partit especial. El primer retorn a l'Atlético des que va acabar contracte al 2011. El tècnic ha dedicat elogis aquest matí al seu ex-equip i a la feina de Diego Simeone a la banqueta. “És un equip que es va proposar créixer amb normalitat i regularitat, recolzat en títols. Ha millorat pràcticament en tot. És l'equip que treballa amb més cooperació del món. És un equip admirable, que ha aconseguit títols i se'ls mereix perquè ha demostrat al món del futbol que treballar plegats, deixar-ho tot és innegociable. Quina idea seva duria a l'Espanyol? Totes. Una idea no descarta l'altra. Totes són necessàries. És la idea que sempre he tingut, que el grup és el més important i les individualitats estan al servei del grup. Un ha de deixar l'individual per créixer com a grup. Ho vaig llegir fa anys en el llibre de Phil Jackson, que deia que la força del llop és la manada. I cada dia hi crec més. És admirable el treball de Simeone. És la base sobre la qual es mou tota la resta: l'equip, els jugadors i l'estructura del club és potent perquè els ha fet créixer. Es un tècnic amb cor, sensible, i això m'arriba.”

El tècnic madrileny ha donat una convocatòria de 19 homes, sense Marc Roca, que torna a tenir problemes musculars. Quique Sánchez Flores ha ressaltat la necessitat de no caure en les trampes de l'Atlético. No donar-los opció de tenir accions a pilota aturada serà necessari segons el míster, com controlar Griezmann, malgrat la dificultat de saber com jugaran els madrienys, “ara camaleònics” en les seves paraules. I tot en un ambient especial, que l'entrenador blanc-i-blau vol gaudir. “No renunciaré a viure un moment que serà especial. Serà el meu primer partit allà des que vaig marxar. Han passat cinc anys, ens vam acomiadar, però en l'adéu hi havia un missatge de benvinguda. Sempre serem ben rebuts perquè vam passar dos anys màgics. M'agrada que tinguin un bon record de mi. Em va passar a València i amb altres aficions. I estic a gust amb aquesta idea de treball. Treballo per a la gent, per transmetre coses i deixar un bon record. Que som gent de veritat, que se sacrifica per la gent i ho dóna tot.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)