Espanyol

“Vam regalar els primers minuts a València”

Titular. Óscar Duarte resta importància a la nefasta actuació a Mestalla

Óscar Duarte ha instat l'equip blanc-i-blau a oblidar ràpid la desfeta de Mestalla i recuperar les sensacions que van dur a la ratxa d'imbatibilitat. El mal inici és l'explicació per la pèssima actuació de diumenge a València. “Cadascú sap què ens hi juguem i sabem que no vam tenir una bona arrencada, vam regalar els primers minuts i a partir d'allà l'equip va fer el futbol que estem fent, però l'inici ens va costar el partit. L'equip està molt bé. A l'inici de la lliga no guanyàvem i després van venir set partits sense perdre, sense encaixar gols i és la línia a la qual cal tornar. No penso en el que queda enrere perquè no pots fer-hi res, només aprendre. L'equip ha de tornar a la línia que portàvem.”

El central de Costa Rica va tornar a l'onze per les lesions de Víctor Sánchez i Javi López. L'Espanyol està pagant el pes de les baixes, si bé això està comportant minuts per Óscar Duarte. “Sempre que un juga estar content i mira d'aprofitar les oportunitats. Per coses de lesions i altres m'ha tocat jugar i estic agraït al míster perquè és pel que estic aquí. Miro d'aprofitar les oportunitats. S'ha vist que quan hi ha hagut lesions, qui ha entrat ho fa fet bé. Per això som 25 jugadors que lluitem per estar a l'equip, per estar preparats quan toca jugar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)