Espanyol

espanyol

“Jugarem la champions molt abans del 2020”

Ambició. Hernán Pérez deixa clar en la seva ampliació de contracte que està en un projecte guanyador i eludeix el conformisme apuntant a Europa i avisant “encara no s'ha vist la meva millor versió”

Hernán Pérez va signar aquesta tarda la seva ampliació de contracte fins el 2020 amb una clàusula de rescissió de 30 milions d'euros. “És un jugador compromès que és el que volem”, explicava el conseller delegat de l'Espanyol, Ramon Robert, que va acompanyar a l'internacional al costat del director esportiu, Jordi Lardín. “Vull arribar al màxim i que l'Espanyol estigui en el més alt. Estic content amb aquesta renovació. Vull viure coses boniques amb l'Espanyol fins el 2020”, apuntava el futbolista que va anar més enllà en la concreció dels seus objectius. “Jugarem la Champions molt abans dels 2020. De la manera que el club està creixent arribarem a l'objectiu molt abans”, certificava convençut el davanter. Seguint el fil argumental, Hernán Pérez també va analitzar el seu moment futbolístic. “Vull trobar el meu màxim nivell. La meva millor versió encara no s'ha vist. Tinc que seguir treballant per arribar-hi”.

D'altra banda, el paraguaià va repassar l'actualitat immediata del club que passa pel mal sabor de boca de l'última derrota a Mestalla, davant el València, i el pròxim partit davant del Granada que tanca la primera volta abans d'enfrontar un calendari infernal amb Sevilla i Madrid a l'horitzó més proper. “Són partits molt difícils i important per a nosaltres. Pensem en el Granada que és un partit primordial i que hem de tractar de deixar els tres punts a casa i després pensar en el Sevilla. Som conscients del que ens juguem”. Tot i això, Hernán Pérez feia una lectura optimista. “Hem començat molt bé i hem tingut bons partits. Estem en una línia ascendent i hem de seguir així. Hem d'aconseguir que la segona volta sigui millor que la primera”, reblava l'internacional que va tancar la seva presentació amb un petó romàntic a la seva dona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)