Espanyol

espanyol

gerard moreno

“No s'ha de repetir el que va passar a Mestalla”

Advertits. El davanter deixa clar que l'últim partit contra el València va ser un toc d'atenció. “Ens va faltar molt per donar el nostre millor nivell i hem de tornar a ser aquell equip que érem i tornar a la bona dinàmica”

Gerard Moreno va parlar aquest matí en roda de premsa. En la ment de tots els aficionats encara està present la derrota contra el València. El davanter, més enllà d'excusar-se, va fer autocrítica sobre l'enfrontament que encara com un toc d'atenció per tota la plantilla. “No era el que ens agrada i ens va faltar molt per donar el nostre millor nivell. No pot tornar a passar. Som conscients que no es pot repetir”, assegurava el punta que afegia : “La primera part a València no va ser bona. Volem tornar a ser el que ére. Un equip que no concedia ocasions. Hem de tornar a la bona dinàmica”. Precisament, això passa per sumar els tres punts dissabte contra el Granada per tancar la primera volta amb 26 punts. “Tenim clar que el partit de dissabte és important. Estem davant la nostra gent i volem guanyar. No serà fàcil però hem d'aconseguir els tres punts”.

D'altra banda, Gerard Moreno va parlar de la possibilitat de que Sergio García torni a la disciplina blanc-i-blava aquest mercat d'hivern. “No sé si hi ha la possibilitat però si es dona si que m'agradaria. És un jugador top. Quan vaig arribar ja vaig dir que era difícil substituir un jugador com ell. És bo que arribin jugadors així”.

En clau personal el futbolista segueix sense saber en quin punt están la compra dels seus drets. “Estic aparat, això és una cosa de clubs” i també advertia que tot i fallar dos penals aquesta temporada no es descarta per tornar a fer-ho. “Si em trobo amb confiança ho tornaré a fer”.

David dóna l'ensurt.

La nota més destacada de l'entrenament d'aquest matí va ser l'ensurt de David López. El defensa va acabar amb un cop lateral al genoll dret per una topada amb un company. Un fet que el va obligar a abandonar la sessió pel fort dolor. En principi demà tindria que tornar a la dinàmica de grup ja que el cop no ofereix cap mena de gravetat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)