Espanyol

Espanyol

mercat

La marxa de Caicedo agafa embranzida

Mercat. El Vila-real estudia presentar una oferta formal la setmana que ve, però hi ha altres opcions

La sortida de Felipe Caicedo està agafant forma. A deu dies del tancament del mercat d'hivern els clubs interessats a reforçar-se han de moure fitxa. El primer que podria fer-ho és el Vila-real. El seu tècnic, Fran Escribá, està molt interessat en la contractació de l'equatorià, però els rectors del club tenen divergències sobre la conveniència del seu fitxatge. En tot cas, ara mateix el problema és que el club de la Plana Baixa només estaria disposat a oferir una cessió fins a final de temporada.

El club groguet necessita tenir més efectius en atac ja que Roberto Soldado, lesionat al genoll, no tornarà a jugar fins a principis de març i Bakambu és a la copa d'Àfrica. Així, només tenen un davanter en nòmina: Alexandre Pato. Això, unit al calendari atapeït amb la disputa de l'Europa League en menys d'un mes, obliga els castellonencs a tenir més efectius immediats a la davantera. Paco Durán es va reunir amb el director esportiu, Jordi Lardín, ahir al matí a les oficines de la ciutat esportiva. Allà va traslladar l'interès del club groc per aconseguir Caicedo. Lardín li va dir que escoltarien l'oferta però una de les condicions per fer l'operació és que sigui amb una opció de compra obligatòria a final de temporada. El club no vol cedir el davanter sense aquest requisit indispensable, tot i que Paco Duran, en declaracions a RAC 1, assegurava que l'operació es podria fer en breu. El cert és que fins que el Vila-real no jugui avui contra el València (20.45 h) no es posarà fil a l'agulla de la proposta formal que ha de traslladar el Vila-real a l'Espanyol. Aquest duel, depenent del resultat final, podria ser determinant per accelerar o dilatar la proposta. De moment, l'Espanyol continua esperant.

La pilota és a la teulada de Caicedo, que ha de decidir, amb la proposta a la mà, cap a on vol encaminar el seu futur, però complint els requisits del club blanc-i-blau. La setmana que ve serà moguda. Paco Durán té els drets de Caicedo durant aquest mercat d'hivern en exclusiva per a l'Estat espanyol, França, Alemanya i Itàlia. Però altres agents estan movent altres vies i per aquest camí es podria desencallar el futur de l'equatorià.

Un mercat que està en el punt de mira de Caicedo és la Premier. Els clubs anglesos tenen prou potencial per pagar una quantitat prou elevada de traspàs per acontentar la direcció de l'Espanyol o bé servir d'estímul perquè el Vila-real s'adapti a les exigències dels blanc-i-blaus d'oferir una cessió però amb una opció de compra obligatòria a final de temporada. El futur de Caicedo encara està per escriure i a hores d'ara el futbolista encara no sap quin serà el seu destí, o, fins i tot, si s'acabarà quedant a l'Espanyol.

La setmana que ve promet estar carregada de novetats i amb ofertes formals, però l'Espanyol té clar que el vendrà a l'equip que li posi més diners sobre la taula. Uns diners que haurà de reinvertir per reforçar l'equip començant per la defensa.

LA VIA ANGLESA

Un mercat que està en el punt de mira del davanter equatorià és la Premier League
Plantejarà una cessió, però l'Espanyol vol una opció de compra obligatòria

Quique: “Si marxa és perquè vol ser més feliç”

Quique Sánchez Flores està paint la marxa de Caicedo; de fet, el tècnic ja s'ensumava que podia marxar l'estiu passat i una part de la planificació de la davantera es va fer sense el concurs de l'equatorià. “Tots sabeu la seva situació i esperem que es resolgui de la millor manera. Tot pot passar. Si marxa, perquè vol ser més feliç fora de l'Espanyol, i si es queda seguirà sent un més. L'experiència em diu que he d'estar preparat per als dos escenaris. És un jugador amb una mentalitat alta i positiva si se sent important i si no ho és tot canvia”, explicava el tècnic, que admetia que si es queda finalment haurà de treballar amb ell per recuperar la seva millor versió. El tècnic també va parlar del candidat per substituir Caicedo si acaba marxant: Sergio García, a qui elogiava en la roda de premsa prèvia al partit d'avui contra el Granada. “Tots coneixeu millor Sergio que jo i té una gran valoració dins del club i per part dels aficionats, però ara mateix no és el moment de parlar d'això, i més abans d'un partit. És un jugador que m'ha agradat sempre i m'ha semblat una peça fonamental d'aquest equip. Un jugador dels bons.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)