Espanyol

Futbol

Primera divisió

Sensacions recuperades

Victòria. Els blanc-i-blaus tallen la mala ratxa amb un 3-1 contra un Granada que justifica els problemes a la classificació

L'Espanyol ha tallat avui la mala ratxa de resultats amb una còmode victòria 3-1 contra un Granada que ha justificat la delicada situació a la classificació.

El partit ha arrencat amb un Espanyol dominador i un Granada que s'ha tancat com cap rival aquesta temporada. Els locals han trobat moltes facilitats per arribar per les bandes i en el minut 11 una centrada de Piatti mal rebutjada ha anat a peus de Reyes, que s'ha tret una rosca de luxe en l'1-0. Els visitants es defensaven amb molts homes, però amb massa descoordinació i d'immediat Jurado ha comptat amb dos xuts per ampliar l'avantatge, sense definir bé.

El problema de no sentenciar és que dones vida al rival i una falta a la frontal al 22' ha comportat l'empat. La tanca ha saltat i el xut de Pereira, murri, ha anat ras en l'1-1. Els visitants s'havien tret la son de les orelles i han dominat aprofitant els dubtes locals, que se'ls han espolsat en un bon recurs de Piatti. L'argentí a la mitja volta s'ha tret una rematada fregant el pal en el 32 per tornar a avançar els blanc-i-blaus.

El Granada ha fet dos canvis al descans, però la sortida ha estat inexplicable, amb errades en zona prohibida, facilitant les oportunitats de l'Espanyol. En el 48' Marc Navarro ha arrodonit el debut amb el primer equip amb un golàs amb l'esquerra en el 3-1. Els blanc-i-blaus han topat aleshores amb Ochoa, que ha impedit que la diferència s'ampliés. Els andalusos han ofert moltes facilitats, sense que el marcador s'hagi mogut.