Espanyol

Amb permís per jugar

Referent. Les últimes proves mèdiques porten el neuròleg a autoritzar la participació de Pablo Piatti en el partit al Santiago Bernabéu amb un casc protector per la fissura al crani

La decisió està ara en mans de Quique Sánchez Flores. Les proves mèdiques d'ahir van dur el neuròleg a donar permís perquè Pablo Piatti participi en el partit del Santiago Bernabéu, sempre que ho faci ajudat d'un casc protector.

L'argentí va rebre un fort cop al cap en el tram inicial de la victòria al camp del Màlaga, però no va ser fins hores més tard que va començar a notar dolor. Les molèsties van dur a fer-li proves, que van revelar una fissura a l'os temporal del crani. En funció de l'evolució podia estar una setmana o dos mesos fora, en tractar-se d'una zona molt delicada. Piatti va començar la setmana entrenant-se en solitari i a un ritme baix, i ha anat incrementant la intensitat, ajudat per un casc protector. Un element que haurà de dur si vol participar demà en la visita al Real Madrid. El menut extrem és una peça cabdal en l'esquema blanc-i-blau, amb participació directa en forma de gol o assistència en 14 dels 30 gols marcats. Ara Quique haurà d'escollir si s'arrisquen o no.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)