Espanyol

“El meu somni és aixecar un títol amb l'Espanyol”

Renovació. Javi López va ampliar aquesta tarda el seu lligam amb el club blanc-i-blau fins el 2019 amb un any més opcional si juga un mínim de 20 partits.

Javi López és un homes feliç. “No em podia imaginar estar aquí fa deu anys però he complert el meu objectiu”, es sincerava aquesta tarda el capità blanc-i-blau que ha ampliat el seu contracte una temporada més, fins el 2019, i amb la possibilitat de seguir fins el 2020 si juga un mínim de 20 partits. “És el meu somni, aixecar un títol amb l'Espanyol i retirar-me aquí. S'està fent un gran projecte i tan de bo ho pugui assolir. És el que vull”, deia el futbolista que mostrava el seu agraïment al club. “Ni en deu vides li podré tornar a l'Espanyol tot el que m'ha donat”.

El futbolista va estar acompanyat en l'acte de renovació per la seva filla i la seva dona. El director esportiu, Jordi Lardín i Ramon Robert es van desfer en elogis cap al capità.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)