Espanyol

Espanyol

mercat

El fitxatge de Dídac Vilà no es formalitzarà fins al juliol

Mercat. L’Espanyol no ho pot anunciar abans per les discrepàncies existents amb l’AEK d’Atenes. Els grecs asseguren que el mataroní té encara un any més de contracte amb ells

L’Espanyol té lligat el fitxatge de Dídac Vilà. El mataroní serà la segona incorporació de l’Espanyol de la temporada 2017/18 després de la de Sergio García. El club no farà oficial la seva contractació fins passat el 30 de juny. El motiu són les divergències que hi ha amb el seu contracte. L’Espanyol, com l’entorn del futbolista, tenen clar que ha acabat la seva vinculació amb l’AEK d’Atenes, en el qual ha jugat les darreres dues temporades, ha estat titular absolut i va guanyar la copa de Grècia el 2016. El mateix director esportiu, Jordi Lardín, també ho va assegurar en roda de premsa aquesta mateixa setmana. “Dídac és un futbolista interessant per a l’Espanyol i hi encaixa, però fins que no estigui signat no podem dir res més. Acaba contracte i vindria lliure”, va assegurar el d’Esparreguera. Tot i això, el conjunt grec assegura que hi ha una clàusula addicional en el seu contracte que el lligaria un any més a Grècia, però segons l’entorn del futbolista no és així, perquè les dues parts haurien d’estar d’acord per seguir, ja que no és una decisió unilateral. El club blanc-i-blau està segur d’aquesta clàusula i no corre cap risc a fitxar-lo sense tenir cap necessitat de pagar una contraprestació pel traspàs a l’AEK.

El conjunt grec volia treure un rèdit de la venda del lateral mataroní, que, en principi i segons la versió del club, no es produirà. Però l’actitud del conjunt grec obligarà l’Espanyol a donar oficialitat a la incorporació de Dídac Vilà un cop passi el 30 de juny, quan ja s’haurà deslligat de la disciplina de l’AEK a tots els efectes. El mataroní ocuparà el lloc de Víctor Álvarez i entrarà en competència directa amb Aarón Martín al lateral esquerre. El futbolista entra en els paràmetres econòmics actuals del club i, amb la situació actual marcada pel límit econòmic de la lliga, és dels pocs que es poden anunciar. Serà la tercera etapa de Dídac a l’Espanyol. En el seu últim any com a blanc-i-blau, el curs 2013/14, va ser titular habitual en la lliga amb 37 titularitats i dos gols marcats. El club blanc-i-blau va intentar allargar la seva vinculació, però no tenia diners per afrontar la seva continuïtat. Ara el futbolista tornarà i podrà estar a prop de la seva família i disfrutar de la seva paternitat.

Felipe Caicedo i la seva millora de contracte

Els aficionats de l’Espanyol s’hauran d’armar de paciència abans de veure les cares dels pròxims fitxatges. El problema, com ja fa dies que expliquem, és el fair play econòmic que marca la lliga. L’Espanyol no pot incorporar més futbolistes fins que no s’executin certes sortides de manera immediata. La més urgent i important, perquè suposa el salari més alt de la plantilla, és Caicedo. Una situació que encara es torna més preocupant quan l’equatorià, com va apuntar ahir Pericos on line, té una millora de contracte la temporada vinent. Això fa encara més prioritària la seva marxa per alleugerir la massa salarial. Els dies van passant i la cotització del futbolista va a la baixa. Diversos equips han trucat interessant-se pel punta, però tots es neguen a pagar un traspàs per ell i assumir a la vegada la seva alta fitxa. El club haurà de donar facilitats, i això vol dir cedir-lo o bé deixar-lo marxar sense cobrar cap traspàs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)