Espanyol

Segueixen les crítiques

Discordant. L’expresident Joan Collet se suma als qui no estan d’acord amb el disseny de les noves samarretes blanc-i-blaves

El pas dels dies no ha fet disminuir la mala acollida del disseny de les noves samarretes. El principal punt de discòrdia és la pràctica desaparició de les franges en la primera, en què domina clarament el blau. Ahir l’expresident Joan Collet es va sumar a les veus crítiques: “Em sobta que no hi hagi les ratlles. Potser d’aquí a un temps la percepció canviarà, però crec que les novetats i la innovació s’han de fer amb la segona samarreta, les que vas portant per tots els altres camps. En la primera, la de casa, pots fer les ratlles més amples o no, posar-n’hi dues o tres, però són les que t’identifiquen. També se’n va fer una sense ratlles, a quadres, pel centenari i no va tenir gaire èxit”, va explicar a RAC1. El club ha demanant un temps per estudiar com van les vendes, si bé en el primer dia van superar clarament les d’anys anteriors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)