Espanyol

“Em sento millor de central, però hi soc pel que faci falta”

Nouvingut. Mario Hermoso va presentar-se en societat, il·lusionat per la seva primera experiència a primera; l’Espanyol compartirà els drets federatius amb el Real Madrid

Una oportunitat de mercat. Per això, l’Espanyol ha accedit a compartir els drets federatius de Mario Hermoso (Madrid, 1995) amb el Real Madrid, una fórmula que des de l’entitat periquita havien desacreditat des de l’arribada del Grup Rastar. “No hi ha hagut cap canvi de política, simplement ha estat una oportunitat de tenir un futbolista amb el potencial del Mario sense pagar traspàs”, va justificar el director general del club, Ramon Robert, al mateix temps que el director esportiu, Jordi Lardín, emfatitzava la importància de la incorporació.

“L’estem seguint des de fa moltes temporades, tant per al nostre futbol de base com per al primer equip. És un central que també pot ser lateral, amb bon físic, sortida de pilota, bon desplaçament. El convidem a seguir creixent, és una peça molt atractiva per al nostre projecte”, va explicar Lardín, que va subratllar que Hermoso té “més condicions” de central, però que perfectament es podria adaptar al lateral esquerre.

“Em sento molt més còmode de central”, confirmava poc després el nou futbolista blanc-i-blau, que hi afegia: “Però no és moment d’escollir, vinc a ajudar i soc aquí pel que faci falta.”

Al planter del Madrid des dels 11 anys i després d’haver estat foguejat al Valladolid (2015-16), Hermoso va jugar 33 partits de lliga a segona B amb el Castella abans d’aterrar a l’Espanyol, que li donarà la primera oportunitat d’estrenar-se en la màxima categoria. “Quan em vaig asseure amb els meus representants i el club, ràpidament vaig percebre que aquest és un projecte gran, interessant, amb un entrenador que ha fet que es consolidi i vull aportar-hi perquè aquest any sigui encara millor”, va argumentar Hermoso, presentat en societat després de dos entrenaments i d’haver pogut dialogar amb Quique Sánchez Flores: “Vam tenir un primer contacte molt amigable, m’ha demanat que treballi dia a dia, que aporti tot el que tinc a aquest club, i la resta ja vindrà sol.”

Bitllet d’anada

Tot i els precedents de futbolistes que han triat l’Espanyol com a pont per acabar tornant al Madrid i el fet que el club blanc té dret de tempteig davant qualsevol oferta que arribi pel defensa, Hermoso va ser taxatiu i va dir que la seva única fixació és transcendir com a blanc-i-blau més enllà del que li pugui oferir el futur. “Signo un contracte de tres anys i avui l’Espanyol és el meu club, m’han donat una acollida espectacular i el meu objectiu és quedar-me aquí”, va exclamar el nou futbolista periquito, que no ha pogut demanar referències a futbolistes com ara Marco Asensio, Lucas Vázquez o Kiko Casilla. “Quan es va saber que venia cap aquí, ells estaven a punt per volar cap als Estats Units. Però segur que hi haurà temps per trobar-nos i que m’expliquin la seva experiència.”

LES FRASES

És un projecte ambiciós, amb un entrenador que l’ha consolidat, i espero poder ajudar
Mario Hermoso
jugador de l’espanyol
A Hermoso el seguim des de fa temps. Té bon físic, sortida de pilota i bon desplaçament
Jordi Lardín
director esportiu de l’espanyol

“Ens agrada Diego Reyes, però...”

Tot i l’arribada d’Hermoso, Lardín no va amagar que la prioritat continua sent apuntalar la parcel·la defensiva: “Tenim David López, Hermoso i Duarte, que està lesionat. Haurà de venir un central, i potser dos. I si només en ve un, haurem de pensar en un pivot defensiu, que és la posició de David López. Estem treballant i pensant en aquesta línia”, va argumentar el director esportiu, sense amagar que Diego Reyes és un nom prioritari: “El coneixem i ens agrada, però estem preparats per si no pot ser”, va explicar Lardín, que sí que va descartar l’arribada de Dani Calvo (Numància).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)