Espanyol

Espanyol

pretemporada

L’Espanyol viatja a Indonèsia

Pretemporada. L’expedició blanc-i-blava va marxar cap a terres asiàtiques, on ha arribat aquesta matinada. Demà disputarà el seu primer amistós contra el Persija de Jakarta

L’Espanyol va sortir ahir a primera hora del matí cap a Jakarta, la capital d’Indonèsia. Després de setze hores de vol han aterrat avui de matinada a l’illa de Java, on demà disputaran el primer amistós contra el Persija Jakarta. Dinou jugadors formen la llista de futbolistes convocats per a aquesta minigira: Pau López, Aarón, Manel Royo, Mario Hermoso, David López, Lluís, Correa, Javi López, Marc Navarro, Diop, Marc Roca, Javi Fuego, Granero, Puado, Jurado, Melendo, Sergio García, Gerard i Baptistão. A més d’ells, la llista la completa Edu Frías, porter del filial que ja és a Jakarta i que va participar en l’amistós contra la selecció sub-19 d’Indonèsia.

El primer partit de la temporada servirà per començar a agafar rodatge a les cames, tot i que molts futbolistes s’han quedat a Barcelona; per exemple Víctor Sánchez i Piatti, per problemes físics, als quals s’afegeix Caicedo, que està gestionant la marxa al Girona. A la llista de baixes s’hi sumen Montañés i Álex López. L’equip tornarà divendres als entrenaments a la ciutat esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)