Espanyol

Espanyol

mercat

La marxa de Caicedo és el contrapunt per als fitxatges

Mercat. La sortida de l’equatorià alliberaria al voltant de cinc milions d’euros bruts de massa salarial i això permetria als blanc-i-blaus accelerar les assignatures pendents que tenen al mercat

L’Espanyol viu pendent en aquests moments de la sortida de Felipe Caicedo al Girona. Tots dos clubs estan negociant els detalls d’un acord que és farragós pels diferents interessos de les dues parts. Els uns, per pagar el mínim possible, i els altres, tot al contrari. Més enllà d’això, el club de Cornellà veu la marxa de l’equatorià com una oportunitat per executar les assignatures pendents que té en el mercat. L’estalvi total de la fitxa de Caicedo puja a cinc milions bruts per temporada. En aquest salari anual, cal incloure-hi el que cobra l’internacional per la compra de la totalitat dels seus drets el gener del 2016. Cal recordar que en aquell moment el president Chen Yansheng va pagar tres milions d’euros a l’equatorià amb la condició que aquesta quantitat es pagués repartida en els anys de contracte del futbolista fins al juny del 2019, quan acaba el seu lligam amb l’entitat blanc-i-blava. Ara mateix l’Espanyol és al llindar del màxim salarial que marca la LFP i aquest és el seu drama actual. Així doncs, la marxa de Caicedo cap a Montilivi seria un moviment clau per accelerar altres posicions de la plantilla que tenen pendent els periquitos.

Un defensa, prioritari

Ara mateix la prioritat absoluta de l’Espanyol és fitxar un central de qualitat. Aquesta és la urgència que té el club sobre la taula i és el que més amoïna Quique Sánchez Flores. El nom principal continua sent Diego Reyes. El futbolista mexicà no ha tensat la corda amb el Porto i ahir ja va fer el seu primer entrenament a les ordres de Sérgio Conceição. El central segueix pacient el pròxim moviment del mercat. És una partida de pòquer entre l’Espanyol i el Porto. Al mexicà només li resta un any de contracte amb el conjunt portuguès i Reyes té la intenció de no ampliar el seu contracte amb lusitans. Serà i és una negociació per mastegar i ser pacient. L’Espanyol sap que el futbolista que encaixaria millor és Diego Reyes, amb qui ja tenen un acord per quatre temporades. L’Espanyol segueix ferm en la seva proposta d’oferir una bona quantitat de traspàs pel mexicà però vol fraccionar el pagament en dos anys. Fins ara el Porto continua negant-s’hi.

LA PRIORITAT

Continua sent lligar un defensa central, i el nom desitjat és Diego Reyes

NEGOCIACIÓ

L’Espanyol no el dona per perdut i és conscient que serà un procés llarg i feixuc

LES ALTRES PECES

La incorporació d’un pivot, el lateral esquerre i un home ofensiu de banda

No es fitxarà un davanter per la marxa de l’equatorià

L’Espanyol no cobrirà la baixa de Caicedo. Trobar un nou davanter en el mercat no és prioritari però sí que es busca un futbolista ofensiu que pugui jugar a les bandes, ja que es considera que amb Sergio García, Gerard Moreno i Álvaro Vázquez tenen prou efectius de referència al davant al marge de Baptistão, que també pot fer-ho tot i que enguany partirà com a extrem.

En la llista de prioritats continua estant encès el llum vermell d’un lateral esquerre. Dídcac és el triat, però el club segueix pendent que tingui la carta de llibertat de l’AEK. I més enllà, l’Espanyol també busca la contractació d’un mig per completar l’equip. El perfil buscat és un home més defensiu i que tingui múscul, però aquest podria ser complementari al defensa que vingui, ja que Reyes també pot jugar de pivot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)