Espanyol

Espanyol

El cas dídac

“Han falsificat el contracte”

Cas Dídac Vilà. L’agent del mataroní, Raúl Verdú, fa públics els tripijocs de l’AEK d’Atenes per retenir el lateral. “S’han inventat un contracte falsificant la signatura del jugador. Moralment, si al final no pot jugar a l’Espanyol serà patètic”

L’agent de Dídac Vilà, Raúl Verdú, va fer públics ahir els tripijocs de l’AEK d’Atenes amb la seva temptativa de rebre una contraprestació econòmica per la seva arribada a l’Espanyol. “Ho ha portat tot al màxim extrem i vulnerant totes les lleis. S’han tret un contracte del calaix i han falsificat la signatura del jugador. A més, qui signa el contracte fals i en la data que és no era a l’AEK en aquell moment”, deia el representant en declaracions a Tiempo de Espanyol. Verdú no es podia creure el que està vivint Dídac Vilà. “Sabem que això té una duració i un color que és a favor nostre al cent per cent. Però hi ha uns terminis i el futbolista professional hauria d’estar protegit i que això se solucionés en dos dies. Anirem a totes, això és una vergonya. Fa molts anys que soc agent i mai havia viscut una cosa així.” Ara el futbolista està reclamant el seu transfer internacional mitjançant una demanda de resolució al CRD, la cambra de recurs de disputes de la FIFA, per resoldre el seu cas. “Hem renunciat a altres ofertes per jugar a l’Espanyol. Moralment, si al final no pot jugar on vol serà patètic”, deia Verdú.

Ara Dídac Vilà s’entrenarà a partir d’aquest dilluns amb el Reus per no perdre la forma física. “Per què s’entrena amb el Reus? Ara no ho podem desvelar però té un sentit”, va dir Verdú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)