Espanyol

Espanyol

Pretemporada

Sergio i Pau, els ben tornats

Estrena. El capità i el porter es van tornar a posar la blanc-i-blava a Indonèsia. El gironí està a l’espera de l’oferta de renovació de l’Espanyol, la qual s’haurà de gestionar la setmana vinent

L’Espanyol es va regalar una golejada en la seva estrena de pretemporada contra el Persija (0-7). Més enllà dels bons debuts de Mario Hermoso i Granero, amb dos gols inclosos, les mirades dels aficionats blanc-i-blaus estaven en els retorns de Sergio García i Pau López. No va ser un partit exigit per cap dels dos, però el fet de tornar a veure’ls amb la blanc-i-blava va tenir una càrrega simbòlica en molts nivells. El davanter del Bon Pastor és considerat pels aficionats un dels mites presents del club. Home orquestra en els pitjors moments de l’entitat, ara inicia la seva segona etapa a l’Espanyol carregat d’energies i amb ganes de ser protagonista. “Estic molt content d’haver tornat a participar en un partit amb l’Espanyol i feliç per la primera victòria de la pretemporada. Sempre és positiu començar amb bon peu”, apuntava, en declaracions a Espanyol TV, Sergio García, que també va parlar del seu contacte amb els nous companys. “M’han tractat molt bé des del primer dia. El temps que he estat fora no he perdut el contacte i parlava amb molts d’ells. M’han rebut molt bé i estic content d’integrar-m’hi el més aviat possible”, relatava el punta, que també explicava el que suposa tornar a formar part del grup de capitans. “És un orgull. Ja vaig ser-ho abans i ho viuré amb molt d’orgull, ajudant l’equip en tot el que convingui.”

Pau, feliç a casa

Pau López també centra l’actualitat de l’Espanyol. Al porter, després de la seva cessió al Tottenham del curs anterior, encara li resta un any de contracte amb el club blanc-i-blau, i ara mateix és una incògnita si continuarà o no a Cornellà. La intenció del club és començar a parlar de la seva renovació a partir de la setmana vinent. El club té la intenció d’establir un lligam de llarga durada amb el gironí, ja que el consideren el porter de futur de l’entitat. Des de l’entorn del futbolista, estan a l’espera d’escoltar l’oferta, tot i que no neguen que tenen altres opcions sobre la taula. Al marge d’aquestes futures negociacions, Pau López va reiterar el seu amor pel club. “Content de tornar a jugar amb l’Espanyol, l’equip de la meva vida. Aquesta és casa meva”, deia el futbolista, que ha fet el gros de la seva formació al club blanc-i-blau. Per tant, les setmanes vinents seran clau per conèixer si Pau continua a l’Espanyol, perquè en cas de no renovar el seu contracte el club li buscarà una sortida al mercat per obtenir un retorn econòmic.

PAU LÓPEZ

“Content de tornar a jugar amb l’Espanyol, l’equip de la meva vida, i casa meva”

SERGIO GARCÍA

“Estic feliç d’haver tornat a participar en un partit amb l’Espanyol”

FI DE LA MINI GIRA

L’equip torna avui a Barcelona i farà una sessió de recuperació pel llarg viatge

L’Espanyol tanca la seva gira per Indonèsia

L’Espanyol va posar fi a la seva mini gira per Indonèsia. Una estada que ha servit al club blanc-i-blau per obtenir uns rèdits econòmics al voltant del mig milió d’euros. El conseller delegat del club, Ramon Robert, va valorar molt positivament els quatre dies que ha passat l’equip de Quique Sánchez Flores a terres asiàtiques. “La ciutat s’ha bolcat des que vam arribar. El partit contra el Persija va registrar la major assistència en un partit de Laliga World. Movem gent i es nota el procés d’internalització”, va declarar el màxim executiu de l’entitat, que va remarcar que Àsia és “el mercat internacional més important per a l’Espanyol. En aquests dies hem aconseguit presència i notorietat de la marca Espanyol”.

L’expedició blanc-i-blava tornarà aquest matí de Jarkarta i està previst que els jugadors s’exercitin a la tarda en un breu entrenament per recuperar-se del llarg viatge. Per la seva banda, el migcampista Javi Fuego va valorar l’estada dels futbolistes. “Podem treure’n consideracions positives. L’equip continua sent competitiu com l’any passat i aquest és, sens dubte, un dels senyals d’identitat que hem d’anar mantenint i fer créixer”, va apuntar el futbolista asturià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)