Espanyol

Diego López: “Estic en perfecte estat”

Retorn. Diego López dona per superada la bursitis al genoll que l’ha obligat a perdre’s les tres primeres jornades de lliga i es posa a disposició de Quique Sánchez Flores per al duel de demà

Quique Sánchez Flores s’ha trobat una pretemporada accidentada, però de mica en mica recupera efectius. Si Víctor Sánchez va reaparèixer en el derbi, demà pot ser el torn de Diego López. El porter gallec, que va elogiar el rendiment i el potencial de Pau, va passar per la sala d’operacions al final de la passada temporada per netejar una bursitis al genoll dret derivada d’una topada amb Luis Suárez en el derbi del Camp Nou i ja està a punt per tornar a l’acció. “Podré jugar quan l’entrenador ho consideri oportú. Estic en perfecte estat. S’han anat incorporant jugadors que estaven lesionats i això apujarà el nivell de competència.”

Diego López va ser prudent i va apel·lar al dia a dia per no parlar d’objectius. I encara més després del mal inici. El gallec ja està disponible, un cop superada una recuperació que s’ha allargat més del que es preveia. “Fins que no es va obrir no es va poder valorar la infecció. Han passat els mesos i ja està plenament cicatritzada. Potser va ser més del que s’esperava, però estic amb més ganes que mai.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)