Espanyol

El més jove de la història

Novetat. El col·legiat Javier Alberola Rojas, de tan sols 26 anys, dirigirà per primera vegada el conjunt blanc-i-blau en la temporada en què s’estrena en la màxima categoria del futbol estatal

El duel d’avui entre l’Espanyol i el Celta de Vigo serà també el primer cop que el conjunt blanc-i-blau es trobarà en el camí de Javier Alberola Rojas, que ha fet història en pujar a primera divisió amb tan sols 26 anys. No hi ha cap precedent d’àrbitre en la màxima categoria del futbol estatal amb aquesta edat.

Alberola Rojas va estar a punt de fer història ja fa un any, però es va quedar a les portes de l’ascens de categoria, en ser escollit suplent dels que feien el salt. Amb 26 anys ha vist reconeguda una carrera meteòrica, en què els examinadors arbitrals n’han destacat la personalitat i la bona forma física. Els aficionats periquitos podran jutjar de primera mà aquesta nit si el col·legiat de Castella-la Manxa està preparat per al repte de fer-ho bé a primera divisió després de tan sols dues temporades en la categoria de plata. Caldrà veure per exemple on posa el llistó de les targetes grogues, ja que el conjunt blanc-iblau lidera la lliga en aquest aspecte després de tan sols tres jornades, clar símptoma que no s’està jugant com caldria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)