Espanyol

Espanyol

Primera divisió

Completar la setmana fantàstica

L’Espanyol espera corroborar el seu bon moment de forma sumant contra el Dépor el segon triomf consecutiu a Cornellà i allargar a tres els partits sense perdre

Sánchez Flores apostarà pel mateix onze per tercer cop

L’Espanyol vivia el cap de setmana passat instal·lat en els dubtes. L’inici tèrbol de lliga amb una derrota a casa contra el Leganés i amb l’afegit de la golejada al Camp Nou van posar l’equip blanc-i-blau en posició d’alerta. L’equip havia perdut el segell d’identitat del curs anterior que tan bons rèdits li havia donat. Al cap del tècnic, més que el resultat del derbi, li cremava la imatge oferta contra el Leganés. “No podem tornar a repetir una actitud com aquella. Sense lluita no som nosaltres”, va reflexionar dies després. La lliga s’accelerava aquesta setmana amb tres partits per als blanc-i-blaus. El de dilluns es va passar amb nota. L’Espanyol va mostrar el seu millor futbol amb Quique Sánchez Flores a la banqueta. Un futbol incisiu i vertical, però adobat amb els detalls de qualitat del nou far, Sergi Darder, i la seva connexió amb Jurado. L’andalús ha revitalitzat el seu futbol al costat del mallorquí. L’Espanyol demostrava en una primera part prodigiosa que té molt futbol a les cames i l’afició gaudia com feia temps que no ho feia.

Les bones sensacions de dilluns van tenir continuïtat en l’actuació a l’Estadi de la Ceràmica. Els blanc-i-blaus van fer un partit seriós contra un conjunt poderós com els groguets. Però l’actuació de dijous no es va resumir només en futbol especulatiu, sinó que l’Espanyol va tenir possibilitats reals d’emportar-se el triomf. Dos bons resultats que han capgirat els ànims de l’aficionat, que veu amb esperança el partit d’avui contra el Deportivo. Un duel que ha de servir per corroborar la sensació de creixement dels homes de Quique Sánchez Flores i certificar un salt de qualitat a la taula sumant el set de nou en una setmana que resultaria fantàstica i aclaridora per als interessos blanc-i-blaus abans d’anar al Santiago Bernabéu l’1 d’octubre.

És evident que l’estat anímic de l’Espanyol s’ha capgirat exponencialment i ahir el tècnic blanc-i-blau es va encarregar de rebaixar el to de confiança general. “Hem de sortir molt ferms i no podem cometre errors per falta d’intel·ligència. Som un equip viu i llest, i hem d’estar atents, perquè si ens relaxem una miqueta ho aprofitarà el rival”, advertia Quique Sánchez Flores que ha mentalitzat els seus homes amb vista del “partit important” que tenen per encadenar set punts en tres partits. Precisament, l’aspecte físic també podria jugar un paper clau per l’acumulació de minuts a les cames. “És una setmana intensa, però crec que hi arribarem bé i amb molta energia mental”, subratllava el madrileny, que va deixar entreveure que les rotacions no entren en els seus plans i que repetirà el mateix onze per tercera vegada consecutiva. “En els últims anys el futbol ha canviat molt i la força està en la ment. La fortalesa està en la victòria i en les bones sensacions. Quan guanyes les cames van més ràpides i no es cansen. Cuidar la ment és més important que cuidar les cames. El que hem fet aquesta setmana ha estat competir i ho hem fet bé. No hi ha hagut desgast d’entrenaments”, va assegurar.

Per la seva banda, el tècnic del Deportivo, Pepe Mel, arriba alleujat pel triomf en la darrera jornada contra l’Alavés, però no es refia de l’Espanyol: “Sabem el que ens espera: un equip junt, que juga amb un 4-4-2, amb sortides ràpides... Hem de ser molt forts en les vigilàncies. El Celta va perdre contra ells en dues pilotes que no va saber administrar al mig. La velocitat de Piatti, de Gerard... et mata.”

LES DECLARACIONS DELS TÈCNICS

Tenim molta energia mental, quan guanyes les cames van més ràpides i no es cansen. Aquesta setmana hem competit bé
Sabem el que ens espera contra l’Espanyol. Hem de ser molt forts en les vigilàncies
Pepe Mel
entrenador del deportivo
Hem de sortir al camp molt ferms, i no podem cometre errors per falta d’intel·ligència
Quique Sánchez Flores
Entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)