Espanyol

futbol

ESPANYOL

Duarte: “Ara ja depèn de l’entrenador”

Recuperat. El central de Costa Rica porta un mes treballant amb el grup i es veu preparat per tornar a gaudir de minuts

Óscar Duarte ha retallat els terminis previstos. El trencament del lligament creuat del genoll dret ja queda enrere i el central de Costa Rica ha deixat clar aquest matí que se sent en condicions de jugar. “Ja tinc pràcticament un mes d’entrenament. Ara tinc l’alta competitiva i porto un temps amb el grup, així que ja depèn de l’entrenador. He treballat dur tot aquest temps i ara estic a disposició de l’entrenador, ell veurà si estic en condicions.”

Duarte va patir la greu lesió en el tram final de la passada temporada al camp de l’Eibar i no se l’esperava fins al 2018. El defensa internacional ha explicat el procés de recuperació i com s’afronta l’haver d’estar tant de temps aturat. “Van ser sis mesos una mica diferents. Difícil els primers dies, quan et diuen que estaràs molt de temps fora. Quan passa el temps t’ho prens diferent i un cop aquí tots han estat amb mi i cal agrair-ho, com la família i la gent de la selecció. Estic agraït a molta gent perquè és el que em feia aixecar-me cada dia amb molta força per seguir amb la recuperació. Quan vaig començar havia d’anar a la clínica, després aquí amb en Manolo dos cops per dia. A Costa Rica i Nicaragua també, tampoc vaig tenir descans. Sortíem a les vuit del matí fins a les dues i a les quatre altre cop. La família li va dir que no em donava cap dia de descans i em va donar l’aniversari.”

El jugador de l’Espanyol ha ressaltat també la importància de mantenir el bloc i tenir la filosofia de Quique Sánchez Flores assumida. Duarte veu els nouvinguts ben integrats i l’equip periquito en la bona línia. Té ganes de tornar a gaudir de minuts, però avui era més dia de fer balanç, pocs dies després de rebre l’alta mèdica competitiva. “El pitjor dia va ser quan em fan la ressonància i em diuen que tinc el creuat trencat, que estaré vuit mesos fora. Aquells tres dies van ser els més difícils perquè mai havia tingut una lesió tan llarga i imaginar el temps que estaria fora, em va matar. Són coses que marquen i ara he de mirar de gaudir més. El millor va ser quan em van dir que tenia l’alta competitiva, era l’objectiu amb què estava treballant tot aquest temps.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)