Espanyol

Espanyol

Primera divisió

Quique Sánchez Flores: “Volem sumar punts per anar cap a la lliga on volem estar”

Entrenador. El tècnic blanc-i-blau lamenta que l’Espanyol disputi tants partits en divendres i dilluns

Quique Sánchez Flores ha convocat avui 21 jugadors, a l’espera de com evolucionen els laterals Javi López i Marc Navarro. L’entrenador de l’Espanyol ha analitzat el rival de demà, el Llevant, de qui espera que pugui notar les dues derrotes consecutives. “Juguen tancant espais, amb bon físic al mig, un 4-5-1 que prioritza tancar espais. Quan se senten dins del partit són incòmodes, serà un partit que cal desxifrar i anar treballant molt. La victòria enforteix i és millor jugar contra els qui no estan en ratxa. La derrota afebleix i genera dubtes i és millor jugar contra rivals així, però cal després fer que tinguin dubtes.”

L’Espanyol serà l’encarregat d’obrir la jornada en divendres, mentre que els dos partits següents seran en dilluns. El club blanc-i-blau ha anunciat avui la xifra de socis, amb un augment escarransit malgrat la bona feina de la passada campanya. Els horaris no hi ajuden i Quique Sánchez Flores se n’ha queixat. “No ajuda, evidentment. No ens queixem, però cal repartir millor les situacions. Repetim massa partits en dilluns i divendres i la gent està més disponible en cap de setmana. Ens agradaria participar del gran pastís, jugar a les quatre o les sis. No només ser els convidats a la boda de Madrid o Barcelona, que és quan ens posen en els bons horaris. S’hauria de regular. Respecto els qui ho porten perquè és un negoci molt difícil i m’encantaria parlar amb ells i transmetre experiències d’altres lligues. Estan fent feina per millorar la lliga, però no afavoreix caps de setmana tan llargs, ni per als creixement dels equips que repeteixin determinats horaris que no van bé als aficionats.”

Així, l’assistència a l’estadi de Cornellà-El Prat es preveu de nou fluixa, ni tan sols mitja entrada. Però l’Espanyol està obligat a guanyar ara que el calendari deixa de fer pujada. Els blanc-i-blaus han de sumar de tres en tres per acostar-se a la zona europea, tal com ha ressaltat Quique. “Tenim la sensació d’ambició, que volem guanyar tots els partits possibles, veure’ns en una lliga que motivi. Per això cal guanyar. Tots els partits són importants, cap impossible, i per guanyar els rivals que a priori no són tan grans, hem de fer un gran treball. Respectem la feina que fa el Llevant i el positivisme que porten des de l’ascens i volem sumar punts per anar cap a la lliga on volem estar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)