Espanyol

Espanyol

Primera divisió

“Tots estem frustrats, ha estat un cop dur”

Víctor Sánchez. Lamenta la derrota davant l’Alavés que impossibilita als blanc-i-blaus sumar de tres en tres en lliga. “Podíem fer un salt i aquesta jornada era molt important”

Víctor Sánchez ha passat aquest matí per valorar la derrota de l’Espanyol el dissabte davant de l’Alavés. Els blanc-i-blaus enfocàvem el partit a Mendizorrotza com un escenari clau per agafar volada en la lliga i encadenar dues victòries consecutives. Un fet que enguany encara no s’ha produït. De nou, l’ombre de l’equip aspirina i que dona peixet als rivals més dèbils ha tornat a fer acte de presència. Una asseveració amb la qual no combrega Víctor Sánchez. “En anys anteriors és veritat que ens costava guanyar equips que estaven a sota però l’any passat no va ser així. Vam guanyar rivals de sota i els de dalt no. El primer partit que van tenir dolent fora de casa va ser l’últim davant l’Alavés perquè al Madrid i Barça és complicat i els altres vam treure tres empats davant del Sevilla, Real Sociedad i Vila-real”, assenyalava el rubinenc que deixava molt clar l’estat anímic en què es troba l’equip després d’una derrota que encara cou. “El tècnic està dolgut per haver perdut. Era un equip que en circumstàncies ens hauríem emportat el partit. Tots estem frustrat, ha estat un cop dur. Hem de guanyar els dos pròxims partits i donar-li la volta a la truita”. Dos enfrontaments a casa davant València i Getafe que arribaran després de l’aturada per seleccions. “Ara hem de mirar en que hem fallat.

Ens costa sumar de tres en tres i per això era tan important aquesta jornada. Guanyar a l’Alavés ens hauria donat molta moral i més tenint dos partits a casa. La ratxa es va trencar i això no és bo pel l’equip”, admetia el futbolista que reclamava “donar un pas més per ser dominadors dels partits”. En aquest sentit, un dels mals de l’Espanyol passa per la manca de resolució ofensiva amb un balanç de dos gols en els últims sis partits. Per això, el rubinenc reclamava tornar als orígens. “Primer hem de mantenir la porta a zero, ser segurs al darrera i els gols arribaran perquè generem ocasions”.

Hermoso i expulsió.

El partit contra l’Alavés va estar marcada pel gol inicial als 45 segons. “Hem d’entendre que una lliga tan igualada com aquesta els petits detalls pesen. El gol inicial ens va marcar. Van ser millors que ells inclús amb deu. Costa guanyar davant un rival que es va defensar després de marcar. En una lliga tan igualada els petits detalls pesen” i també per l’expulsió, al minut 39 de Mario Hermoso per doble groga. Un fet que, segons Víctor Sánchez, no li ha de passar factura. “És molt jove. A mi també m’ha passat. Però és extrany que ens deixin amb deu per aquesta situació i el col·legiat va tenir diferències de criteri. Es un noi molt jove i d’això aprendrà com hem fet tots. Venia de fer un molt bon partit davant del Betis i per això no baixarà el seu rendiment i tornarà amb més ganes.

Lesionats.

El partit de Vitòria ha deixat diversos tocats. El primer, el mateix Víctor Sánchez que té una inflamació al turmell dret i que va haver d’abandonar el terreny de joc abans d’hora. “Esperem que la inflamació baixi i que no sigui res per entrenar amb normalitat”, apuntava aquest matí. La llista de tocats es completa amb Piatti, amb una distensió al genoll dret, i Marc Navarro que segueix treballant per recuperar-se de les seves molèsties al turmell dret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)