Espanyol

espanyol

Primera divisió

La LFP es compromet a revisar i equilibrar els horaris de dilluns

Maltractats. Ramon Robert confirma que la patronal ha escoltat les seves queixes tot i que fa públic el greuge a l’Espanyol. “No pot ser que siguem l’equip que més hagi jugat partits fora del cap de setmana, sis de nou”, recordava

Les últimes hores a l’Espanyol estan marcades pel maltractament al que ha estat sotmès el club blanc-i-blau amb el tema d’horaris. El club blanc-i-blau ha vist com dels nou partits com a local que jugarà o ha jugat al RCDE Stadium només tres han estat en cap de setmana, quatre en dilluns i dos en divendres. “No estem contents amb els horaris que s’estan donant. És injust per l’afició i afecta als jugadors i la nostra marca. No pot ser que siguem nosaltres els que més li toca jugant en dilluns i hem demanat que això s’ha d’equilibrar. Ens han dit que s’equilibraran les coses d’ara en endavant”, deia aquest matí Ramon Robert que afegia “no veu cap mà negra” darrera de tot això.

El conseller delegat va fer aquestes declaracions en el marc de la presentació de Gerard Moreno. El futbolista va presentar aquest matí davant dels mitjans l’acte d’ampliació del seu contracte fins el 2022. El futbolista va admetre que era un dia “molt feliç” per ell i esperava poder aixecar un títol amb l’Espanyol. “Aquest és el meu somni des de petit”.

Pau i la renovació

.Un altre fet que va marcar l’acte de presentació del davanter de Santa Perpètua és la renovació de contracte de Pau López. El porter acaba contracte al juny i el club està de ple en negociacions per assegurar-se la seva continuïtat. El director esportiu, Jordi Lardín, va reconèixer que el club té “una data interna límit” per tancar la seva renovació i si aquesta no es dona ja serà una qüestió de club que el gironí segueixi de titular. “Fins ara no hem fet cap moviment, això és un tema de l’entrenador però si no renovar ja passarà a ser una qüestió de club”, apuntava Lardin deixant en l’aire la seva renovació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)