Espanyol

Javi Fuego: “El València està en molt bones mans”

Records. El migcampista asturià lloa el seu ex-equip, que té un entrenador amb qui ja va coincidir a l’Sporting

L’Espanyol s’enfronta diumenge a un dels equips en millor forma de la lliga. Ningú ha fet més gols que el València, que ocupa el segon lloc de la classificació i ha viscut una transformació radical amb l’arribada de Marcelino a la banqueta. Javi Fuego, que fa un any i mig va canviar l’equip valencianista per vestir de blanc-i-blau ho troba normal. “És un partit molt especial per a mi, que significa molt a la carrera i a nivell sentimental. El canvi havia d’arribar perquè és una entitat gran, amb molta massa social i recursos per fer les coses bé. Han encertat en l’entrenador i el nivell d’exigència. És una conseqüència lògica del que han fet a l’estiu. Jugadors que no estaven rendint i ara estan demostrant el seu nivell.”

El migcampista asturià ha volgut ressaltar el treball diari que es fa a l’Espanyol, malgrat que els resultats no acabin d’acompanyar, sobretot després de la derrota de l’última jornada al camp del cuer. “Després del partit del Betis amb bones sensacions tenim un partit clau per posar-nos al grup de dalt, a Vitòria, i ens va condicionar molt el gol inicial. L’actitud va ser bona, però no vam aconseguir els tres punts que són els que et posen a dalt. No falta treball ni condicions, només el resultat que al final és el més important al futbol. La derrota de l’últim partit cou. Hem entrenat molt bé, com sempre, que és una de les màximes de l’equip, no es negocia l’esforç i cada dia anem al màxim. Es donen els condicionants per a què sigui un bon partit per a l’afició, amb bons horaris, que ja toca.”

Javi Fuego viurà un partit especial contra el seu ex-equip i pel fet que s’enfronten dos tècnics obsessionats per la vessant tàctica i el com anul·lar el rival. I el migcampista asturià sap que hi tindrà un rol important a l’hora de frenar l’equip més golejador de la competició. “És un partit que a nivell mental m’implica més durant la setmana, pensant en els moviments del rival i els propis. Sóc força pesat i meticulós en això. Som dos equips amb perfils molt marcats, molt treballats, amb dos equips que qualsevol error pot dur-te a perdre o guanyar. Som equip així, com l’Atlético. Gaudeixo cada partit, però potser sí que aquesta setmana em menjo una mica més el cap. La possessió estarà molt repartida. Cap dels dos tenim molt la pilota i tenim armes similars, d’estar molt junts i molt ràpids per sortir quan recuperem la pilota.”

Finalment, Javi Fuego ha volgut ressaltar la figura de Marcelino. El migcampista blanc-i-blau ha lloat l’entrenador del València. “No puc ser molt objectiu perquè m’hi porto molt bé. Em va tractar en l’etapa de formació a l’Sporting un any. Em va fer millor futbolista, agafant les virtuts i fent-les créixer i fent reduir el defectes. A nivell de grup treballa molt bé, deixant clar al futbolista que són pocs anys de carrera i cal donar-ho tot. Era l’home adient per al projecte i el València pot estar tranquil perquè està en molt bones mans.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)