Espanyol

Un vincle sentimental

Javi Fuego. El migcampista asturià se les haurà diumenge amb el València, l’equip on va jugar tres temporades, i Marcelino, l’entrenador que el va ajudar a créixer en el futbol de base de l’Sporting

Javi Fuego té ganes que arribi diumenge. El migcampista asturià s’enfrontarà amb el València, on va estar tres temporades abans de fitxar per l’Espanyol. “És un partit molt especial, el València significa molt en la meva carrera i en l’aspecte sentimental. El canvi havia d’arribar perquè és una entitat gran, amb molta massa social i recursos per fer les coses bé. L’han encertat amb l’entrenador i el nivell d’exigència. És una conseqüència lògica del que han fet a l’estiu. Jugadors que no estaven rendint i ara estan demostrant el seu nivell.” Els elogis a la feina de Marcelino estan més que justificats, ja que l’equip valencianista ha passat de témer pel descens al segon lloc, i és el màxim golejador amb 30 gols. “No puc ser gaire objectiu perquè m’hi porto molt bé. Em va tractar en l’etapa de formació a l’Sporting un any. Em va fer millor futbolista, agafant les virtuts i fent-les créixer i fent reduir els defectes. A nivell de grup treballa molt bé. Era l’home adient per al projecte i el València pot estar tranquil perquè està en molt bones mans.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)