Espanyol

Repetir les xifres

Nou sostre. Pablo Piatti treu importància a la manca de gols i es posa el repte d’igualar o millorar els números de la temporada passada

Pablo Piatti serà demà un dels jugadors més motivats. El València va enviar-lo a l’Espanyol a un preu irrisori i de blanc-i-blau va signar els millors registres en gols i assistències de la seva carrera. “L’any passat va ser molt especial per a mi, de molt bons números, però ara cal pensar en el que ve i treballo per a això, per igualar i superar el que he fet. Jo provo de fer-ho, és la meva prioritat, no parar d’intentar-ho.” L’extrem argentí porta un gol i una assistència, ben lluny de les dobles figures del campionat anterior, i l’equip blanc-i-blau enyora la seva aportació, amb problemes ofensius evidents per la manca de gol. “No m’inquieta. Estic tranquil perquè sé que si ho has fet un cop ho pots aconseguir de nou. Treballo tots els aspectes perquè pugui arribar. En qualsevol cas, si els meus números serveixen per ajudar l’equip, benvingut sigui.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)