Espanyol

espanyol

Primera divisió

QSF: “Vull que segueixin els millors i Pau és un d’ells”

Mercat. Espera que renovi però no es defineix, en cas de no ampliar el seu contracte, si l’enviarà a la banqueta. “Primer està el factor humà, després l’esportiu i les necessitats del club”

Quique Sánchez Flores ha passat aquest matí per la sala de premsa de la ciutat esportiva Dani Jarque per valorar la prèvia del partit de demà davant del València. (16:15 h) .

La seva compareixença, al marge del partit, es va centrar en la renovació de Pau López i les paraules de Sergio García reclamant més minuts.

Renovació de Pau.

“Vull que estiguin els millors amb nosaltres i ell està entre els millors. És una lectura, ja no pròpia, sinó de club. No podem perdre el jugadors importants i recuperar els jugadors importants que han marxat. I la dinàmica que portem és de no perdre els bons que tenim”.

Ultimàtum del club amb el porter.

“Passi el que passi estic totalment tranquil perquè veig el context de tot el que ha passat. Conec Lardín i també Perarnau i el que pensen i no hi ha cap problema. Per dirigir un equip de 25 tens que posar-se en la pell dels jugadors. El club és una estructura immensa i per resoldre problemes el que cal tenir en compte és el factor humà, després l’esportiu i el que necessita el club”.

Sergio García.

“M’agrada la rebel·lia dels jugadors i a mi no només m’ha arribat el titular que va dir sinó tot, tenim un gran serveis de premsa i ens llegim i escoltem tota l’entrevista sencera. Els jugadors juguen pel que fan no pel que diuen.

València, el partit.

“Cada partit té els seus matisos . És un repte important davant un equip dur per encarar el nostre objectiu més gran. Han passat dos setmanes del partit de l’Alavés que no ens va deixar un bon sabor de boca”.

El rival.

“Serà un partit duríssim i l’eficàcia, detalls menors, poden acabar decidint el partit. El València està on li correspon perquè és un dels quatre millors equips per història però a vegades no està perquè el fàcil ho fan difícil”.

Marcelino García Toral, el tècnic del València.

“Primer cal enfocar als jugadors i darrere els entrenadors. Simplement s’ha de referir-se a la trajectòria. En cada equip que ha estat hi han resultat, disciplina i treball. Té una trajectòria de 14 anys i sentim el futbol d’una manera similar. Estic molt content per ell i tenim bona relació”.

Afició.

“L’hem tingut sempre amb nosaltres. Entenem que, per fi, han posat un horari d’un partit a gran nivell i el millor regal és tenir una bona resposta. L’afició està per sobre de tot. Està entenen el procés del club. Van tenir paciència l’any passat i ara estan esperant que arrenquem”.

Partit 50 a primera de Quique amb l’Espanyol.

“Per mi el regal és estar en un gran club, dirigir.lo, i estar en un bon vestuari i sentir la professió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)