Espanyol

espanyol

Primera divisió

La falta de punteria condemna a l’Espanyol

12a jornada de lliga. Els blanc-i-blau cauen derrotats davant del València (0-2) víctima de la seva manca de punteria. Un gol oportú de Kondogbia i un altre de Mina sentencien el matx

Galleda d’aigua freda avui al RCDE Stadium. L’Espanyol va signar un bon partit i va fer mèrits per derrota al València. La primera hora de partit va ser espectacular amb un joc dinàmica i vertical dels deixebles de Quique Sánchez Flores que van estavellar dues pilotes al pal i van generar incomptables ocasions de joc. Però la manca de punteria, recorrent aquesta temporada, es va pagar molt cara. El València en va tenir prou amb un gol de Kondogbia, al minut 66, per capgirar el guió. La diana del francès, un golàs ajustat al pal, va trencar els ànims dels homes de Quique Sánchez Flores. La crueltat del futbol encara es va fer més feixuga amb un error de Víctor Sánchez que va servir en safata el segon de la tarda a Santi Mina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)