Espanyol

futbol

Espanyol

Jurado: “Si entressin els gols ara es parlaria com de bé juguem”

Sequera. Creu que la manca d’efectivitat és una qüestió de ratxes i diu que aviat es canviarà la tendència “Generem ocasions i això és el més important”, certificava alhora que no considera un “toc d’atenció” la suplència amb el València

José Manuel Jurado va passar aquest matí per la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. L’andalús està sent un futbolista important per a Quique Sánchez Flores i ha deixat enrere les suplències de fa un any. “Això ja és passat i ara em trobo molt bé i a gust. Crec que estic fent les coses bé”, remarcava. Però el que preocupa i ocupa a l’equip en aquests últims dies és solucionar el problema amb el gol. “És important que els que no som davanters fem els nostres gols però no em preocupa el tema del gol perquè generem ocasions de gol i cal estar més encertats”, explicava per afegir que la situació canviarà. “Hem fet bons partits i la diferència està en l’encert de cara el gol. Si entressin els gols es parlaria d’altres coses i com de bé juga l’Espanyol. Cal tenir paciència perquè el gol arribarà segur”, assegurava.

Ara els blanc-i-blaus tenen un partit important per capgirar aquesta tendència davant del Getafe. “Nerviosisme no hi ha perquè l’equip està jugant bé i treballant com ho estem fent els resultats arribaran. El partit de dilluns és importantíssim per nosaltres per posar-nos en una bona posició”, deia l’andalús que no comparteix l’opinió que l’Espanyol només juga motivat davant els equips de la part alta de la taula.“No és per motivació perquè ens agafem els partits amb les mateixes ganes la diferència és que hi han equips que es tanquen més i no et deixen jugar al futbol”.

D’altra banda, Jurado va parlar de la seva suplència davant del València quan acostuma a ser un titular habitual. “No m’ho prenc com un toc d’atenció, va ser decisió del tècnic. Després vaig entrar i ho vaig fer bé”.

Per últim es va referir a la lesió de Leo Baptistao. que estarà de baixa, com a mínim, tres setmanes. “És un jugador important per a nosaltres i ens aportava gols”, lamentava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)