Espanyol

espanyol

Copa

Una copa de reivindicació

Segona unitat. Els suplents van donar la cara contra el Tenerife i comencen a fer palesa la competència interna de la plantilla. Dos homes van brillar amb llum pròpia: Granero i Melendo

“Molts jugadors han fet un pas endavant”, deia després del partit Quique Sánchez Flores. El tècnic tenia moltes ganes de veure com la segona unitat mostrava l’orgull i començava a pressionar, de valent, els actuals titulars. I és que la copa és terra d’oportunitats i reivindicació per a molts futbolistes de la plantilla blanc-i-blava que veuen que ja ha passat més d’un terç de la lliga i pràcticament juguen els mateixos en la lliga. La copa va servir per sacsejar l’equip i crear tensió competitiva en certes zones de l’equip.

La forma com es va produir el pas a vuitens, amb remuntada, també va ser un punt a favor dels suplents. “Van donar una lliçó de personalitat”, admetia ahir Esteban Granero. Precisament, el futbolista madrileny, que va marcar, va ser un dels futbolistes més punyents i determinants contra el conjunt canari. “Estic content, em vaig sentir a gust, estic treballant amb molta intensitat per estar a l’altura per a quan arribin les oportunitats. Partits com els d’ahir et reforcen i fan que es vegi que tot el treball que fas té una recompensa. Això no és només per a mi, sinó també per a altres companys. És benzina per a les pròximes setmanes. Hi ha una plantilla àmplia i competitivitat i això ens ha de donar una empenta més per aconseguir els objectius”, admetia el Pirata, que espera que partits com els de copa siguin un punt a favor seu per tenir més minuts. “Estic molt satisfet de la meva feina. Faig tot el que un jugador ha de fer per complir els seus objectius personals i amb la màxima energia, sense deixar-me res. Soc dels que pensen que els treballs en els entrenaments acaben tenint recompensa”, hi afegia.

Un altre dels futbolistes que van brillar amb llum pròpia va ser Óscar Melendo. El futbolista ja havia mostrat alguna pinzellada del seu canvi de ritme contra el Getafe i en la copa va ser un dels millors, va llegir perfectament el ritme del partit i va fer dues assistències. “Els que no juguem en la lliga crec que en la copa ens hem reivindicat”, assenyalava el futbolista del planter.

Ara l’Espanyol espera aprofitar la dinàmica dels últims partits, dos triomfs contra el Getafe i el Tenerife, per encadenar una altra victòria demà a Ipurua contra l’Eibar. Aquestes dues victòries ens donen crèdit i seguretat per al que ve. Els pròxims partits no són partits accessibles, però hem de guanyar a Ipurua per demostrar que som cada dia més bon equip i posar-nos en la meitat cap amunt de la taula”, deia Granero.

LES FRASES

Partits com el de Tenerife et reforcen i fan que es vegi que tot el treball que fas té una recompensa
Esteban Granero
migcampista de l’espanyol
Els que no juguem en la lliga crec que en la copa ens hem reivindicat i cal seguir treballant així
Óscar Melendo
DAVANTER DE L’ESPANYOL

Sergio Sánchez està en l’òrbita del Màlaga

Quique Sánchez Flores ja avisava fa dues setmanes que entendria que alguns dels futbolistes que no juguen demanessin una sortida en el pròxim mercat d’hivern. Certs jugadors ja estan fent passos en aquest sentit i un d’ells és Sergio Sánchez. El defensa només ha gaudit de 102 minuts en la lliga i una titularitat en la copa. El de Mataró vol tenir més protagonisme i creu que l’ha de buscar fora de Cornellà. Quan va abandonar el Rubin Kazan, els seus dos objectius prioritaris –com va revelar en una entrevista a L’Esportiu– eren jugar a l’Espanyol o bé al Màlaga. Ara ja ha mogut fitxa, com va avançar la COPE, per tornar al club de la Costa del Sol, on ja va jugar quatre temporades i d’on és la seva dona. El Màlaga està disposat a aconseguir la seva cessió fins a final de temporada. Ara només és qüestió que les dues parts es posin d’acord, però hi ha un gran escull: el futbolista ja ha jugat aquesta temporada en dos equips –Rubin i Espanyol– i la normativa FIFA no accepta que un futbolista jugui en més de dos clubs en una mateixa temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)