Espanyol

Espanyol

Primera divisió

Baptistão no mira el rellotge

Calma. El brasiler es mostra confiat en una reacció immediata de l’equip i no es preocupa per la mala ratxa. “És bo que ens passi això ara perquè ens queda temps per remuntar”, deia

Leo Baptistão és un home tranquil. És un futbolista que manega la pressió d’una manera peculiar o com a mínim així ho transmet quan li toca parlar. L’Espanyol està en un moment delicat de la temporada i necessita canviar el rumb de resultats abans de Nadal. Però tot i el transitar delicat del seu equip, el brasiler continua mirant cap amunt i considera circumstancial el quinzè lloc actual. “Estem confiats que farem una gran temporada perquè sabem que tenim una bona plantilla, però això cal demostrar-ho”, assenyalava el brasiler, que feia un discurs optimista en relació amb el moment competitiu de l’equip. “És bo que ens passi aquesta mala ratxa ara perquè ens queda temps per remuntar. És el punt positiu que tenim ara, hi ha temps per millorar la situació i capgirar la dinàmica actual.”

El futbolista tampoc es volia posar molta pressió per la falta de gol de l’equip. Un problema, la sequera, que s’està convertint en el gran maldecap dels deixebles de Quique Sánchez Flores. “No sabem què passa, estem treballant molt però hi ha equips que també són importants en la lliga i que no estan bé amb el gol. És qüestió de ratxes i no és una cosa que ens intranquil·litzi.” En aquest sentit, el davanter no es volia afegir pressió pels nervis que hi ha a l’entorn en relació amb el duel amb el Girona de dilluns. Un derbi que pot marcar el futur, a curt termini, dels objectius de l’Espanyol. “És un derbi però la pressió ens la posem nosaltres. El grup està confiat i amb els peus a terra. Hi ha detalls, com els partits de fora, on hem encaixat gols absurds”. El brasiler feia autocrítica i indicava quins eren els problemes de l’equip: “Tenim falta de concentració i algun error puntual que ens ha fet encaixar gols en contra i després ens costa remuntar. L’any passat això no ens passava.” I tornava a elogiar el Girona. “És un gran equip, tenen molt bons jugadors i sabem que cal preparar d’una manera especial el partit perquè ells no ens facin mal. Caldrà estar previnguts perquè no serà un partit fàcil”, reblava el davanter brasiler.

LES FRASES

El Girona és un gran equip, tenen molt bons jugadors i caldrà estar previnguts perquè no serà fàcil
Tenim falta de concentració i algun error puntual que ens ha fet encaixar gols en contra i després ens costa remuntar
No sabem què passa amb el gol, és qüestió de ratxes, però no és una cosa que ens intranquil·litzi

Contradiu el seu agent al voltant del seu futur

El brasiler va contradir el seu agent, Javier Rangel. Aquest va assegurar fa uns dies que estava esperant una trucada de l’Espanyol per pactar una millora contractual per al seu client i es va referir a una teòrica promesa feta pels dirigents blanc-i-blaus. Alhora que va assegurar que manegava diverses ofertes de futur del mercat italià. “Estic com vosaltres. Necessito que m’informin”, va contestar de manera atònita Leo Baptistão, que ràpidament es va afanyar a deixar les coses clares. “No entenc aquestes declaracions del meu representant. Estic molt a gust a l’Espanyol, amb el club i l’afició”, va reblar el davanter blanc-i-blau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)