Espanyol

Quique Sánchez Flores

Entrenador de l’Espanyol

“La sensació d’haver tornat a l’inici de la temporada passada”

Quique Sánchez Flores va reaccionar bé ahir als crits de la graderia per demanar-li que marxés. El tècnic de l’Espanyol va deixar clar que l’estiu passat s’havia plantejat un canvi d’aires malgrat tenir dos anys més de contracte, però un cop apostat per la continuïtat, no plegarà. “És molt difícil ser de l’Espanyol, venir, ho posen complicat i si no funcionem és normal que es rebel·lin, és el que demanem. Em sorprèn que sigui tan sobtat. I si protesten és millor que ho facin contra l’entrenador i no els jugadors. Jo estic bé. Vaig tenir temps de prendre decisions a l’estiu i vaig decidir quedar-me. Ara toca això. Demostrar que em sento fort, que tinc experiència i canviar el rumb. ”

Quique Sánchez Flores no va entrar gaire a valorar el partit. L’Espanyol no està bé i qualsevol gra de sorra esdevé una muntanya, segons el tècnic. “Hi ha un sentiment de frustració important. Sensació d’haver tornat a l’inici de la temporada passada amb nervis, ansietat, i és difícil jugar així. La situació s’ha anat complicant després del gol, amb un rival en l’escenari perfecte i no hem trobat la manera de reaccionar. Amb poc ens fan molt i ja és suficient. Nosaltres necessitem molt per fer-lo. Em comença a recordar l’inici de la temporada passada, quan els jugadors no s’atreveixen o juguen amb nervis i s’allunyen de la seva qualitat. Ho donen tot, les dades que tenim mostren que van al límit, però hi ha rivals que també hi van i et superen.”

El tècnic va justificar l’absència de canvis a l’onze malgrat els mals resultats i va lamentar les oportunitats que s’escapen. “Era un partit per pensar a entrar a Europa o posar-nos en problemes. A dos punts d’Europa o mirar al descens. El futbol ens ha donat oportunitats d’estar a la lliga que volíem i no ho hem fet, i els jugadors ara ja estan amb ansietat, cal canviar-ho.”

L’AFICIÓ

“Em sorprèn que sigui tan sobtat. Si protesten és millor que ho facin contra l’entrenador”

ELS JUGADORS

“Hi ha un sentiment de frustració important. Amb nervis, ansietat, i és molt difícil jugar així”

MIRAR AVALL

“El futbol ens ha donat diverses oportunitats d’estar a la lliga que volíem i no ho hem fet”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)