Espanyol

espanyol

Primera divisió

Chen traça les directrius

Mercat. No té previst fer cap moviment de fitxatges en el mercat. El límit salarial bloqueja aquesta possibilitat i l’única manera de reforçar l’equip són les sortides o un traspàs de pes

Chen Yansheng és un home d’aspecte pausat com ha demostrat en els gairebé dos anys que fa que ocupa la presidència del club. No acostuma a ser un home que faci canvis de rumb sobtats ni és amant dels girs radicals de guió. El que pensava a principi de temporada continua sent aplicable ara. El president ja va advertir els seus col·laboradors, quan va arribar al club, que aquest s’havia de gestionar amb fons propis. Ell es va encarregar de controlar els deutes però en la parcel·la esportiva havia d’autofinançar-se. I això també és aplicable a aquest mercat d’hivern, on l’Espanyol no farà cap fitxatge. L’única manera que aquesta situació canviï és a través de l’operació sortida. L’entitat de destinació del jugador que marxi haurà de pagar el sou íntegre. L’altre escenari que podria obrir les portes a algun reforç seria un traspàs de pes que, ara mateix, sembla molt llunyà. D’altra banda, ahir el president es va reunir amb l’entrenador del filial, David Gallego, i amb tècnics del futbol de base. Després va tenir temps de ser al dinar de Nadal amb els empleats del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)