Espanyol

“En el minut 80 guanyàvem 0-2 i hem perdut dos punts”

Quique Sánchez Flores. Entrenador de l’Espanyol

Quique Sánchez Flores estava empipat, però va fer els possibles per contenir-se i no criticar els seus. Això sí, la decepció era evident. “En el minut 80 guanyàvem 0-2 i òbviament hem perdut dos punts. Havíem fet un gran treball, fent dos gols i no podem fallar, ja que paguem molt car els errors.”

L’entrenador de l’Espanyol no vol que els jugadors s’enfonsin, si bé el tram final va mostrar la feblesa mental de l’equip. “Els nois han estat bé i el gol ha provocat una última escomesa seva. A partir del gol seu, és un altre partit. És una errada greu. Quan estàs en la situació que estem, has de vigilar molt de no permetre aquestes coses. Tenim feina per recuperar l’equip. En deu minuts hem demostrat fins a quin punt podem ser febles si no estem prou concentrats. Hem estat a vuit minuts d’estar més a prop d’on volem estar. Volem estar en una altra lliga i cal millorar i seguir treballant. Deu minuts de descontrol, per analitzar, i marxem tristos.”

Així, Quique Sánchez Flores es va negar a fer sang i va buscar la part positiva. “Canviar el dibuix i moure una mica les coses ha anat bé. Granero ha estat bé i David al mig ens dona una sensació important, ha anat bé. Fa temps que hi pensàvem. Però tenim jugadors que no estan preparats per jugar noranta minuts, no volem que els jugadors acabin com Darder.” Tampoc va voler assenyalar els canvis en la segona part, i hi va treure importància. “No s’ha de valorar així. El primer gol ve d’una errada important al mig del camp i els canvis no han tingut repercussió. Estàvem més a prop del tercer que de l’1-2 i amb el seu gol canvien les coses. Als nois els hem de donar bones notícies i avui hi ha coses que s’han fet bé.”

REACCIÓ LOCAL

“El gol és una errada greu. Quan estàs en la situació que estem has de vigilar molt”

FEBLESA MENTAL

“En 10 minuts hem mostrat fins a quin punt podem ser febles si no estem prou concentrats”

LES NOVETATS

“Canviar el dibuix i moure una mica les coses ha anat bé. Fa temps que hi pensàvem”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)