Espanyol

futbol

Espanyol

Duarte: “L’equip està tranquil i aviat estarem on mereixem”

Calma. El central de Costa Rica mostra la felicitat per reaparèixer de blanc-i-blau després de nou mesos i resta importància al col·lapse final al camp del cuer

Calma. És el missatge que ha volgut transmetre Óscar Duarte aquest matí després del decebedor empat de diumenge al camp del cuer. El vestidor es queda amb els 80 minuts inicials. “Es va veure un equip diferent, pràcticament vam controlar 80 minuts i vam regalar els deu últims, que gairebé ens costa car. Em quedo amb la sensació de l’equip, que va estar unit i va voler tirar endavant. Després del partit tots marxem amb una sensació estranya perquè teníem el partit dominat 80 minuts. Al final l’equip és conscient d’això. Ara estem com sempre, forts, units i amb ganes de tirar endavant. L’equip treballa bé cada dia i és el que ens dóna certa tranquil·litat.”

Després de quatre derrotes en cinc partits, el 0-2 feia pensar en una reacció, però al final l’Espanyol es va esfondrar i encara sort que Pau va aturar un penal en el minut 95. El descens està més a prop d’Europa, però Duarte ha insistit que l’objectiu de la temporada encara es pot salvar. I que s’aconseguirà. “A l’equip el veig molt tranquil. Si analitzem els 80 minuts a l’equip se li va veure una serenitat a l’hora de sortir jugant, tenir la pilota i crear ocasions de gol. Es va poder veure i és la sensació que tenim al vestidor. L’equip està tranquil. Aviat estarem on mereixem. Si mires la classificació, amb dos partits estaríem allà. Si haguéssim guanyat estaríem el dotzè crec. Amb un parell de victòries estaríem allà. Quan agafem una ratxa bona anirem cap on volem estar. L’objectiu que ens hem plantejat s’aconseguirà aviat.”

Duarte va ser una de les novetats a l’onze. El defensa de Costa Rica va disputar els primers minuts des de la greu lesió al gener. “He de donar gràcies a déu perquè feia temps que no jugava. Va ser molt emotiu. Tant de bo segueixi així, un sempre vol jugar i entrena per a això.” El defensa internacional ha negat que trigar tant a reaparèixer l’hagi molestat, malgrat debutar amb la selecció fa dos mesos. “No, som 25 aquí i tots estem a un gran nivell, treballant igual. Un sempre vol jugar, però és una cosa grupal i el més important és l’Espanyol, no el benefici personal.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)