Espanyol

ESPANYOL

EL DERBI de copa

“Cal aturar a Messi de qualsevol forma”

El derbi. Baptistao té clar que la tornada al Camp Nou els obligarà a exhibir, de nou, la seva millor versió però té clar que “no hi han impossibles” i que l’eliminatòria està al 50 per cent. “Si Coutinho no pot jugar, millor per nosaltres”

L’Espanyol està centrat en el partit de tornada dels quarts de final de la copa, aquest dijous al Camp Nou. Els blanc-i-blaus van treure un resultat positiu al RCDE Stadium. Una victòria per la mínima que obligarà a fer un altre partit perfecte per arribar a les semifinals. “Ens facilitaria fer un gol fora de casa i marcar seria una de les claus perquè ens facilitaria molt les coses”, deia aquest matí Leo Baptistao que considerava que “ara mateix l’eliminatòria està al cinquanta per cent”. El brasiler seguia desgranant el full de ruta de l’enfrontament davant dels blaugrana. “Estem molt contents del primer partit que vam fer. Va ser un partit molt seriós i tenim que sortir una mica més motivats que a l’anada. Al 200 per cent perquè el Camp Nou ens demanarà molt de nosaltres”. El davanter té molt clar a qui no vol veure demà. “Coutinho el conec de veure’l jugar i l’única vegada que vaig jugar contra ell va ser les semifinals de la UEFA contra el Vila-real. Si no pot jugar millor per nosaltres”. I un altre jugador definitori és Leo Messi. L’astre argentí, discret en l’anada, és el futbolista que més amoïna als blanc-i-blaus. “No vaig veure el partit contra el Betis però sabem com és Messi i cal aturar-lo de qualsevol forma”, es sincerava Baptistao que deixava clar que encara no visualitzen la propera eliminatòria. “No pensem en les semifinals, primer hem de jugar aquesta eliminatòria i després ja et diré com em sentiré”. Tot i això, els periquitos volen exprèmer al màxim les seves oportunitats al Camp Nou. “No hi ha impossibles, nosaltres pensem en passar. Quique ens transmet energia positiva. Anem amb molt respecte i humilitat. Hem de superar-los en intensitat i qualitat. M’imagino un partit molt positiu per a l’Espanyol i jugar amb intensitat i entusiasme. És un punt a favor marcar però també hem de vigilar que ells no ens marquin”.

Per últim, Baptistao va parlar del seu amic Neymar i no creu que es mogui de Paris. “Parlem de tot però menys de futbol. Ell està content allà a Paris. Li donen tot, està amb la familia i els seus amics. No me l’imagino fora del Paris Saint Germain”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)