Espanyol

futbol

Espanyol

Qui jugarà sota els pals?

El derbi. Una de les incògnites del partit al Camp Nou serà esbrinar quina serà la tria de Quique Sánchez Flores per a la porteria després de donar la titularitat a Diego López en la lliga

Quique Sánchez Flores va sorprendre alineant de titular Diego López contra el Sevilla. El porter gallec havia viscut fins a aquell moment tots els partits de lliga des de la banqueta. Pau López havia aconseguit la titularitat amb mà de ferro gràcies a les seves bones intervencions. Diego López va apujar el nivell i va demostrar la seva categoria aturant un penal a Messi en el derbi de copa. Apostarà el tècnic per donar la titularitat en la copa a Pau López i Diego serà el porter en la lliga? És un moviment puntual o una pressió del club motivada pel fet que el gironí no ha renovat el seu contracte? S’establirà ara una alternança a la porteria? Diego està a un nivell superior que Pau? Seguirà Diego per aprofitar el factor mental? Molts interrogants que el tècnic podria dilucidar avui en la roda de premsa. En qualsevol cas, si Pau juga al Camp Nou la morbositat tornarà a estar servida després del duel de copa de fa tres anys al Camp Nou amb Luis Suárez. El gironí ja va jugar al feu blaugrana en la primera volta i va sentir xiulets en contra cada cop que tocava la pilota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)