Espanyol

Pendents de Pau López

Negociacions. La direcció esportiva blanc-i-blava espera que en els pròxims dies el representant del porter gironí presenti una contraproposta o comuniqui que no accepta l’oferta de renovació

El futur de Pau apunta ben lluny de l’Espanyol, però la negociació requereix uns passos i el club blanc-i-blau espera en els pròxims dies el capítol següent. Des de l’entorn del porter gironí s’ha fet saber a la direcció esportiva que el representant, Albert Botines, s’hi posarà en contacte i el dubte ara és saber què dirà l’agent del jugador després que Jordi Lardín afirmés que s’havien cansat d’esperar i Quique Sánchez Flores fes el canvi sota pals en la lliga i tornés a apostar per Diego López.

Així, hi ha dues opcions. Des de l’entorn de Pau s’havia demanat temps a l’Espanyol per saber què ofereix el mercat i veure si l’oferta de renovació, per sobre del milió d’euros i un terç del sou de Diego López, està en consonància. I presentar una contraoferta per reduir les distàncies, fins ara insalvables. No sembla que sigui així, de manera que la direcció esportiva blanc-i-blava sospita que Botines simplement els comunicarà que rebutgen la proposta. El club manté que no n’hi haurà cap més, fet que confirmaria l’adeu de Pau, que té moltes ofertes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)