Espanyol

Quique Sánchez Flores: “Volem ser un equip totalment diferent”

Lliga. L’entrenador blanc-i-blau se centra més en la necessitat de millorar el joc del seu onze que no pas en un Vila-real amb rotacions i difícil de preveure

L’entrenament de l’Espanyol ha arrencat amb tres quarts d’hora de retard. La plantilla ha repassat el partit contra el Celta, que va generar moltes crítiques. Quique Sánchez Flores les assumeix i les comparteix. “L’equip de l’altre dia no va convèncer ningú i sabem que no és el camí. Vam fer un bon resultat i quedem-nos amb la part millor. Seguim amb la recerca i quan hi arribem ens hi hem de quedar. Hem fet vídeo mirant el partit del Celta, sí. A vegades els entrenadors fem l’error de pensar que agafes les coses on les vas deixar i resulta que hi ha involucions. Per això cal mirar i fer autocrítica. Si la fem de portes cap enfora, també cap a dins.”

L’Espanyol té demà la primera oportunitat de fer-se perdonar. El Vila-real és el rival, però més enllà de qui hi hagi al davant l’objectiu és retrobar-se, fer un partit en la línia que es busca i no hi ha manera de trobar. “Busquem un partit que ens deixi satisfets. Hem fet bons partits, surt una quantitat concreta que ens agradaria ser aquell equip. El que no agrada als aficionats, a nosaltres tampoc. Volem ser un equip totalment diferent. Aspirem a millorar. No estem contents i així ho hem reconegut. Seguim buscant l’equilibri. També és cert que queda molta lliga i seguirem treballant per arribar als resultats que ens donaran confiança.” El calendari, a més, indica que el següent partit és a Riazor, contra un Deportivo que s’hi juga la vida, abans de rebre el Madrid. Arribar contra els blancs després de dos bons resultats seria l’ideal. “El sant grial de tota la temporada és buscar els dos o tres partits que ens donin la seguretat per arrencar. Està clar que s’està endarrerint molt i sabem que no vindrà sol. Aquesta lliga va d’això, qui agafa una bona ratxa viu feliç i esperançat i qui no, com nosaltres, ho passa pitjor.”

Quique Sánchez Flores ha donat una llista de convocats amb el retorn de Granero i la decisió de deixar fora Marc Roca i Hermoso. El tècnic ha reconegut que no és fàcil preparar el partit amb el Vila-real, que té el cap a l’Europa League i prepara moltes rotacions. “El Vila-real... primer cal trobar-se un mateix. És molt difícil saber quin Vila-real trobarem per la dinàmica, si canviarà el sistema o els jugadors. Per això pensem en nosaltres. Aspirem a retrobar-nos amb la versió que més ens agrada. Busquem un equilibri en atac i defensa que no hem tingut darrerament.”

Finalment, l’entrenador de l’Espanyol ha parlat de dos noms propis. Primer, un Darder que admetia que li costa jugar bé a la banda esquerra. “Hi ha molt per resoldre. Treballem molt dur per a què passin coses que no s’han vist. Quan Darder juga al mig ens dóna molt més. Entenem que ha d’aprendre a jugar en una segona posició, que li anirà molt bé. En alguns partits no ha trobat la pilota i s’ha sentit incòmode, però en d’altres com l’Atlético va jugar-hi molt bé.” I Piatti. “És un jugador important. Ho va explicar millor ell que jo. Ve des de la pretemporada i ho hem hagut de patit. Hem intentat recuperar-lo al camp i estem esperançats que la seva versió al tram final de la lliga s’assembli més al de la temporada anterior.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)