Espanyol

granero

jugador de l'espanyol

“Quan hi ha xiulets els sentim tots”

Granero. El migcampista, golejador davant del Vila-real, considera que l’equip està pagant la mala dinàmica: “Busquem aquell canvi on les coses ens siguin més favorables i aquell vent a favor. Ara sembla que tot costi una mica més”

Esteban Granero va passar aquest matí per la sala de premsa de la Ciutat Esportiva. El madrileny va ser l’artífex de l’empat gràcies a un magistral gol de falta.“Teníem recursos i també estava Marc Navarro que és un llançador molt fiable. Tenia pensat tirar-la per allà. Em quedo amb l’ambició de l’equip”, deia el mig que sap que l’equip no està en una bona dinàmica de joc. “Busquem aquell canvi on les coses ens siguin més favorables i aquell vent a favor. Ara sembla que tot costi una mica més i l’esforç ha de ser major. Arribarà un moment en que tot succeeixi amb més naturalitat”. Tot i això, l’afició no està conforme amb la deriva que porta l’equip que suma sis jornades sense guanyar en lliga amb un balanç de 4 punts de 18 possibles. Ahir es van poder escoltar alguns xiulets de desaprovació al llarg del partit. “Hem de fer el treball perquè el pròxim dia ho vegin. Tenim una bona afició que sempre ens recolza. Ell tenen que saber, i ho saben, que donem tot amb més o menys encert. Necessitem un missatge positiu i quan més ho sigui més ens ajudarà. Quan hi han xiulets, els sentim tots, però la tònica general de la grada és positiva. Els resultats no és els que ells volen ni nosaltres busquem. Sabem el que hem de fer i pensem en ells. És una motivació més per fer les coses bé”.

D’altra banda, el migcampista no va entrar a valorar les queixes dels jugadors del Vila-real sobre l’arbitratge. “No sé el que han dit els col·legues (del Vila-real). Crec que va ser un partit normal i sense polèmiques que decantessin el partit. La nostra filosofia és respectar als àrbitres saben que, a vegades, s’equivoquen”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)