Espanyol

carlos garcía pont

Vicepresident de l'espanyol

“Mai deixarem de ser apolítics”

Crisi social. El vicepresident, Carlos García Pont, reforça la línia de neutralitat de l’Espanyol per mantenir el caràcter transversal de l’entitat i envia un missatge als violents: “ Serem contundents: qui la fa la paga, tolerància zero”

L’Espanyol va llançar ahir un missatge institucional mitjançant el seu vicepresident, Carlos García Pont. El mandatari volia transmetre la línia comunicativa de l’entitat blanc-i-blava després de l’agressió ideològica que va patir un seguidor i el seu avi en l’últim partit contra el Vila-real al RCDE Stadium. Una acció que ha encès els ànims de l’afició.

“L’Espanyol és i ha de ser sempre una casa de concòrdia, motiu d’unió i de convivència, de germanor i d’amistat”, destacava el mandatari per donar relleu a la pluralitat del club i deixar clar que l’entitat blanc-i-blava seguirà mantenint la línia de neutralitat sobre qüestions polítiques. “Estem cansats que ens intentin instrumentalitzar per motius ideològics, mai deixarem de ser un club apolític, la ideologia està fora, som transversals i hi cap tothom, i tothom s’ha de sentir benvingut en aquest estadi” i, de retruc, reforçava el seu missatge assenyalant: “Els nostres colors són el blanc i el blau, cap altre.”

Per acabar, García Pont es va mostrar contundent sobre perseguir els violents. “El camp de l’Espanyol és segur, mai s’havien produït incidents d’aquest tipus i seguirem treballant perquè mai passi. Serem contundents amb qui no mostri les mínimes normes de respecte, convivència i tolerància que mereixem els periquitos, qui la fa la paga, tolerància zero.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)