Espanyol

espanyol

Primera divisió

“El Madrid és una oportunitat per donar-nos una alegria”

Óscar Duarte. Considera que la posició actual no es correspon a la qualitat de la plantilla i no veu paral·lelismes amb l’any de Galca. “És diferent, enguany hem aconseguit triomfs importants davant de l’Atlético o el Barça”

Óscar Duarte va ser l’encarregat de passar aquest matí per sala de premsa. El costa-riqueny es fa felicitat pel seu retorn a l’onze a Riazor i intentava treure una lectura positiva del partit d’ahir. “Vam tenir una bona primera part i hem deixat la porteria a zero. En alguns moments del partit es vam trobar bé però vam patir una mica per no tenir la possessió. Cal corregir això”.

El problema és que l’Espanyol no guanya des de fa set jornades i està instal·lat en la 15a posició provisional i amb possibilitats de tornar a la 16a. “Sabem en quina posició estem. El que volem és sumar i escalar posicions però no hem tingut la sort que l’any passat sí que vam tenir per la contundència que teníem a l’àrea rival”. I sort de Diego López que va salvar un punt aturant un penal a Lucas Pérez. Duarte es desfeia en elogis cap al gallec. “Està en un bon moment i això ens dona tranquil·litat de tenir”. Ara les esperances de remuntar i recuperar autoestima passa per fer un bon partit contra el Madrid. Els blancs visiten el RCDE Stadium aquest dimarts. “El Madrid és una oportunitat per sumar i és el que estem buscant des de fa temps. Hem de sortir convençuts que podem sumar i donar-nos una alegria a nosaltres i la nostra afició”. Tot i això, el central deixava clar que aquesta temporada, malgrat el pobre joc, no s’assembla a la del seu debut amb l’Espanyol. “No estem com amb Galca és diferent. Enguany em aconseguit victòries importants davant l’Atlético o el Barça”.

Per últim, el costa-riqueny no podia amagar la dolor que produeix la classificació. “Sabem en quina posició estem i per qualitat podíem estar més a dalt” i no trobava explicació al què està passant. “Per coses que no entenem estem en aquesta situació aquest any”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)