Espanyol

futbol

Espanyol

La derrota, un fort cop moral

Tocats. La plantilla blanc-i-blava tenia subratllat el duel contra el Betis per agafar impuls però va encaixar una seriosa rebregada. L’ocasió per rescabalar-se d’una temporada irregular i entrar en la lluita per Europa va passar de llarg

El vestidor tenia marcat en vermell el partit contra del Betis. Tots ells havien treballat el duel sabent que era l’ocasió perfecta per rescabalar-se d’un curs irregular i il·lusionar-se a perseguir l’objectiu europeu fins a final de curs. Era obligat guanyar els andalusos per alimentar el repte, però l’Espanyol va patir un electroxoc en tota regla. Una rebregada de consideració que no es podia dissimular. “Ells han jugat de manera espectacular i els felicito. Nosaltres ens hem equivocat en moltes fases del joc. Ens han superat en tot i no hi ha excuses, cal fer autocrítica”, reblava David López. El defensa, però, no volia llançar la tovallola per Europa. “S’allunya però no es diu adeu, encara queden moltíssims punts i nou jornades. Són molts punts. La classificació està molt comprimida però evidentment s’allunya.”

“Ens han superat i no cal negar-ho, ara són millors que nosaltres i no podem dir una altra cosa. Ara només esperem que d’aquí nou jornades es pugui parlar d’altres coses”, reflexionava Víctor Sánchez, que no volia qüestionar-se si l’equip segueix en disposició de mirar cap a Europa. “Aquest Espanyol està preparat per fer el que ha fet els últims set partits, en què havíem agafat una bona dinàmica de joc i érem sòlids amb i sense pilota. Hem perdut això contra el Betis i ho hem d’intentar recuperar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)