Espanyol

Jairo: “Ho donaria tot per jugar un minut”

Suplència. El davanter andalús, emocionat, relata el seu calvari per una lesió al tendó d’aquil·les que l’ha deixat nou mesos apartat dels terrenys de joc

Jairo Morillas va aparèixer aquest matí en roda de premsa. El futbolista andalús és un dels integrants de la primera plantilla de l’Espanyol però la seva lesió al tendó d’aquil·les. que es va fer la temporada el passat 3 d’abril quan militava al Numancia l’ha deixat sense disputar un minut després d’un llarg procés de recuperació de nou mesos. El davanter que es mostrava optimista després de deixar enrere aquesta lesió. “Ha estat un any complicat perquè he tingut que estar aturat set mesos i després les dues lesions musculars que he tingut. En total farà un any que estic aturat des de l’abril. Ara el que vull es encadenar setmanes d’entrenament sense recaigudes i poder tenir una oportunitat. Li vull donar les gràcies al club per com m’ha tractat donant-me una fitxa”. Ara Jairo no sap que serà del seu futur. “Acabo contracte al juny i ara només vull agafar ritme i poder tornar a redebutar en els nous partits que queden. El que vingui més enllà ho penso aquí o en un altre lloc”. El davanter no podia amagar, amb veu entretallada i emocionada, la duresa de la seva recuperació. “He passat moments molt complicats però gràcies al cos tècnic i els metges m’ha ajudat molt i em trobo bé. És una lesió dura però m’ha recolzat tots i m’ha donat escalfor. Ara només espero no recaure i tenir una oportunitat per tornar a jugar que és el que vull”. El punta deixava clar que desitja en el futur pròxim. “Ho donaria tot per jugar i que el mister es recordi de mi encara que sigui en una convocatòria” tot i això sap que fer-ho “serà complicat per la forta competència que hi ha però no perdo l’esperança”.

El davanter també va deixar clar que en el mercat d’hivern va tenir la opció de marxar. “Però al final el club i el cos tècnic em van donar la opció de quedar-me. He fet bé perquè després vaig tenir problemes musculars. Vaig fer bé de recuperar-me aquí. El tècnic no em va preguntar que volia fer sinó el club. Al final la decisió de quedar-me va ser meva”.

El futbolista, al final de la roda de premsa, es va fondre en una abraçada emotiva amb Mario Hermoso i els fisioterapeutes Javi Carrión i Adrián López. Tots tres, molts importants, en l’aspecte anímic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)