Espanyol

Lardín: “Creiem que tenim una plantilla que podria estar més amunt”

Autocrítica. El director esportiu blanc-i-blau reconeix que l’equip no està rendint com s’esperava, però fa una crida a la unittat i no veu risc de patir per mantenir la categoria

L’Espanyol està rendint per sota de l’esperat, un fet que també assumeixen des de dins. “És obvi que el moment de l’equip no és el que imaginàvem a principi de temporada. Havíem dibuixat un escenari en el qual l’Espanyol estigués classificat ens el 7è i el 12è per pressupost. No estic preocupat per la classificació perquè estem a la mateixa distància del descens que d’Europa, és un fet. Creiem que tenim una plantilla que, per qualitat, podria estar més amunt , però no és una situació dramàtica”, ha explicat en declaracions a la web del club blanc-i-blau.

El director esportiu de l’Espanyol viu, com l’aficionat periquito la contradicció entre un equip capaç de derrotar els grans equips de la lliga i fer pena en d’altres. “L’equip ha demostrat que pot jugar bé, guanyar partits importants i tirar endavant partits molt difícils davant rivals de Champions i Europa League. Això demostra que amb tranquil·litat i encarant bé tots els partits i competint podem guanyar a qualsevol, però ens ha arrossegat no haver guanyat tres partits seguits; és el problema màxim.”.

Finalment, Lardín també ha deixat un missatge a l’afició. “Entenem que la gent estigui nerviosa i cregui que es mereix molt més, perquè estic d’acord. L’afició sempre està en els moments dolents, no puc demanar més. Els horaris no han estat els millors i la nostra afició sempre ha vingut i ens ha donat suport. Ells són molt importants, ens empenyen a continuar quan l’equip no s’ha trobat. Només puc dir-los que si no estem a l’alçada no és perquè els jugadors no hagin volgut sinó perquè no els ha sortit. Entenem la seva frustració, el cos tècnic, els jugadors i nosaltres la tenim igual.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)