Espanyol

La tensió social no té aturador

Crisi. Una picabaralla entre membres de La Curva i la Juvenil, fora de l’estadi, torna a posar de manifest els problemes de convivència a les graderies. La gestió d’aquest conflicte és el taló d’Aquil·les de l’actual consell d’administració

L’Espanyol viu una crisi social a les graderies que ha anat en augment els últims mesos de manera constant i sense aturador. La “guerra de banderes” i la gestió de la Grada Canito (abans la 1900) pel club són ramificacions d’una problemàtica que es continua alimentant sense parar. Un conflicte que més que minvar segueix ben calent i amb un risc d’incendi latent per les guspires que hi ha en l’ambient. L’últim capítol es va viure diumenge en la disputa del partit entre l’Espanyol i Las Palmas. Membres de la Curva i la Penya Juvenil van protagonitzar una picabaralla als voltants de l’RCDE Stadium. Els uns i els altres es professen mutus retrets i cap de les dues faccions es posen d’acord, com indicava ahir Pericos Online, sobre qui va ser el primer a iniciar la provocació i els insults. En qualsevol cas és un pas més en la confrontació de dos grups d’animació totalment oposats i que ahir van signar un nou capítol de la seva guerra particular. Els Mossos d’Esquadra van intervenir identificant tots els implicats en la picabaralla. I les dues parts han presentat denúncies. Les càmeres de vigilància de l’estadi podrien ajudar a esbrinar qui va ser el causant de l’incident. Aquest fet torna a fer patent que l’Espanyol com a club ha de buscar solucions per evitar un veritable incendi a les graderies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)