Espanyol

Amb el fre de mà posat

Preparació. Les incògnites en la direcció i la necessitat de reduir la massa salarial fan que, una temporada més, els fitxatges no es posin en marxa tan bon punt s’acaba la lliga

La lliga va acabar-se fa una setmana, però l’aficionat de l’Espanyol ha sentit ben poca cosa sobre fitxatges perquè la prioritat d’Òscar Perarnau és triar un director esportiu i un entrenador. Fa un any era precisament el seu retorn el primer moviment i si mirem l’estiu anterior, la tria d’un tècnic va passar davant de tot.

La direcció esportiva estudia possibles fitxatges tot l’any, però tirar-los endavant no és fàcil i menys si no saps si lliga amb l’entrenador. El sí de Rubi serà el primer pas. Fa dos anys l’Espanyol va anunciar el fitxatge de Quique Sánchez Flores un nou de juny i la primera alta no va arribar fins 13 dies més tard. Roberto tenia l’OK del madrileny, amb qui havia coincidit abans, com va passar amb Jurado o Reyes. I l’estiu passat els blanc-i-blaus van comptar com a alta aconseguir els drets de Diego López i Piatti, però Sergio García no es va fer oficial fins al 16 de juny, dues setmanes després del retorn de Perarnau. Els despatxos i els adeus, per rebaixar la massa salarial, marquen la pauta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)