Espanyol

Gerard Moreno: “Si marxo, sé on vull anar”

Referència. Gerard Moreno reconeix l’oferta formal del Vila-real al club periquito i fa balanç de la lliga, sense trobar explicació a la diferència de rendiment de l’equip en funció del rival

Gerard Moreno va fer balanç ahir de la temporada i va aplaudir el bon final de lliga. El pitxitxi de l’Espanyol, però, no va trobar explicació al baix rendiment de l’equip en molts partits. “Ha faltat regularitat. Hem competit amb els de dalt de forma extraordinària; hem derrotat el Barça, el Madrid i l’Atlético, dos cops. Costa explicar com en molts altres partits no hem estat a l’altura. Cal analitzar-ho tot perquè no pot tornar a passar la pròxima temporada si volem lluitar per objectius ambiciosos. La temporada ha estat difícil. El final de temporada ha estat bo i hem pogut acabar amb millors sensacions. Gallego se’ns va guanyar. Una llàstima no haver fet el quinze de quinze”, va explicar el davanter a Catalunya Ràdio, on va deixar entreveure l’adeu imminent. “Roger Guasch ens va deixar clar que hi ha una oferta formal i no vull enganyar la gent que m’ha donat tant. Si he de marxar, sé on vull anar. Allà on em coneixen? Sí. Si he de marxar perquè solucionin els problemes econòmics, amb molta pena, però hauré de marxar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)