Espanyol

Olot i els EUA, destinacions a l’estiu

Espanyol. En la primera pretemporada de Rubi a la banqueta, el primer equip blanc-i-blau es desplaçarà a la Garrotxa, on disputarà dos amistosos abans de creuar l’Atlàntic

Els Estats Units i la Garrotxa son els destins triats per l’Espanyol per preparar la pròxima temporada del primer equip. Els conjunt blanc-i-blau, que s’estrenarà a les ordres de Joan Francesc Ferrer Rubi, tornarà a la feina el 9 de juliol i, després d’un parell de dies destinats a les revisions mèdiques, es desplaçarà a la capital de la Garrotxa per començar la pretemporada.

El primer equip s’estarà de l’11 al 19 a prop d’Olot, on disputarà un partit contra el conjunt local, de segona divisió B. Després tornarà uns dies a Barcelona abans de creuar l’Atlàntic el dia 23. En les dues setmanes en terres nord-americanes, l’Espanyol té programats dos amistosos –a Richmond, contra un combinat local amb data i hora encara per determinar i contra el Cincinnati FC de la MLS el dia 28 a les 19 h (hora local)– abans de tornar de nou a terres catalanes. Ja aquí, els homes de Rubi es desplaçaran a Anglaterra, on s’enfrontaran al Burnley –el dia 5 d’agost al migdia.

El club encara no dona per tancada la pretemporada i es reserva la possibilitat de programar un parell d’amistosos més per tal de tancar la preparació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)