Espanyol

Renuncia del vicepresident Adolf Rousaud

Espanyol. El club blanc-i-blau ha anunciat que el vicepresident i conseller deixarà els seus càrrecs i que el a partir del curs vinent hi haurà una reorganització en el Consell

El RCD Espanyol ha comunicat la renúncia del seu vicepresident i conseller Adolf Rousaud. Aquesta renúncia es produeix coincidint amb el final de la temporada 2017/18 i és una decisió presa personalment per Rousaud. Segons el comunicat de l’entitat blanc-i-blava, s’ha culminat una primera etapa de consolidació i assentament financer i societari del club després de l’adquisició per part de Rastar Group. “En aquest procés”, diu la nota, “l’aportació de Rousaud ha estat determinant per, entre d’altres fites, consolidar tots els balanços econòmics en positiu i assentar definitivament els estats financers i la posició jurídica i legal del RCD Espanyol”.

A partir de la pròxima temporada, l’Espanyol mirarà d’enfortit esportivament i socialment el seu projecte de club. Per això, està previst que es produeixi un reorganització del Consell “sense deixar mai de vetllar per la salut financera i societària de l’entitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)