Espanyol

Sergio García, renovat

Sergio García continuarà defensant la samarreta blanc-i-blava una temporada més. L’Espanyol i el davanter del Bon Pastor han arribat a un acord per renovar el contracte del jugador una campanya més, signant un contracte que inclou la possibilitat d’ampliar-lo un altre curs si es compleixen determinades variables de rendiment en funció del partits jugats. La signatura de l’acord, que fixa una clàusula de rescissió de 5 milions d’euros, es va fer ahir al RCDE Stadium.

Aquesta serà la setena temporada de Sergio García com a blanc-i-blau. La renovació del futbolista s’ha dilatat unes setmanes pels detalls de les diverses clàusules que figuren en el seu contracte. “Encantat de poder renovar un any més amb l’Espanyol, és l’equip de la meva vida, gaudeixo cada dia que estic aquí”, deia el futbolista als mitjans del club. Ara el jugador es posarà a les ordres de Joan Francesc Ferrer Rubi a partir del 9 de juliol. El paper del nou tècnic ha tingut un pes decisiu. “Vaig parlar fa uns dies amb ell, de les sensacions que té, i em va dir que volia que continués.” Sergio té com a objectiu tornar a ser el Sergio García de fa tres anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)